Novou interaktivní talk-show v Televizi Seznam moderují Janek Rubeš, Kovy, Tomáš Verner a Shopaholic Nicol

Hana Holubová 30. května 2018

Televize Seznam spustila nový pořad s názvem V centru. Moderátorská čtveřice ve složení Shopaholic Nicol, Kovy, Tomáš Verner a Janek Rubeš se střídá v rozhovorech se zajímavými hosty známými z veřejného dění, a to přímo v centru Prahy. Do diskuzního formátu zapojují přes vlastní sociální sítě i diváky, kteří mohou hostům pokládat dotazy. Premiérové díly se vysílají živě každý týden ve středu od 20:00 hodin na Televizi Seznam a na facebookovém profilu Seznam Zpráv. Záznam je k dispozici i na webu www.seznamzpravy.cz ihned po skončení pořadu.

„Točíme ve Skautském institutu v centru Prahy, kam za námi mohou lidé přijít a zeptat se hosta na vše, co je zajímá. Jména hostů prezentujeme vždy s předstihem na webových stránkách www.seznamzpravy.cz,“ říká Janek Rubeš a dodává, že diváci mohou svoje dotazy posílat během celého týdne i online skrze sociální sítě Seznam Zpráv či jednotlivých moderátorů.

Složení moderátorských tváří a zapojení sociálních sítí jasně ukazuje, že Televize Seznam chce přilákat k obrazovkám i mladší ročníky a slova editora pořadu Filipa Vícha to potvrzují: „Chceme oslovit mladou generaci a přinést jiný formát, který úzce souvisí s prostředím, ve kterém se každý den pohybujeme, tedy se sociálními sítěmi. Naše čtveřice moderátorů patří mezi nejvýznamnější influencery a jejich dopad na sítích chceme využít právě v novém pořadu.“

 „Je skvělé, že jsme každý tak rozdílný, protože si divák bude moct najít to své. Tomáš si bude patrně zvát sportovce, Nikča má hodně přesah do showbyznysu, u Janka to budou politici a osoby z veřejného dění a u mě to bude taková všehochuť,“ dodává youtuber Karel Kovář alias Kovy.

Diváci již mohli vidět rozhovor Janka Rubeše s primátorkou hlavního města Prahy Adrianou Krnáčovou.

Hana Holubová

PR specialista

Sdílet na sítích