Seznam.cz uzavřel mediální partnerství s kapelou Lucie

Aneta Kapuciánová 15. května 2018

Česká internetová jednička uzavřela mediální partnerství s nejslavnější českou kapelou, skupinou Lucie. Seznam.cz se tak stává jedním z hlavních mediálních partnerů výpravného turné EvoLucie, na kterém skupina po 16 letech představí nové album. Nový singl Takhle tě mám rád, jenž Lucie úspěšně vyslala nedávno do českého rádiového éteru, se zároveň stává úvodní písní nového seriálu Kadeřnictví, který běží od 14. května na Stream.cz.

Mediální partnerství uzavřel Seznam s Lucií až do konce roku 2019, a to pro oblast audiovizuálních služeb a on-line zpravodajství. Seznam.cz společně s kapelou chystá například atraktivní audiovizuální materiály z koncertů, backstage videa, rozhovory se členy kapely a mnoho dalšího. Veškerý obsah bude k vidění na Stream.cz nebo v Televizi Seznam. Během turné EvoLucie zavítá kapela mimo jiné do Prahy (22., 23. a 24. 11.), Ostravy (13. 11.), Brna (17. a 18. 11.) a na Slovensko, konkrétně do Bratislavy (27. 11.) a do Košic (30. 11.).

„Těší nás, že jsme se mohli pro naše turné EvoLucie spojit s tak renomovaným a nezávislým médiem, jakým Seznam.cz je. Vzhledem k jeho celorepublikovému zásahu na internetu jsme si nemohli vybrat silnějšího partnera,“ komentuje podpis smlouvy Ladislav Vajdička z BrainZone, manažer skupiny Lucie.

„Seznam.cz je jednou z nejsilnějších značek na českém trhu s mnohaletou historií. Úplně stejně vnímám kapelu Lucie. Mimo jiné chceme naše uživatele, čtenáře i diváky bavit a prožívat s nimi výjimečné zážitky. Proto je pro mě toto spojení logickým krokem, ze kterého mám obrovskou radost, a jsem nadšený, že se první píseň kapely Lucie vydaná po šestnácti letech stává součástí našeho nového seriálu Kadeřnictví,“ vysvětluje propojení s kapelou Igor Kalaš, obsahový ředitel Seznam.cz.

Aneta Kapuciánová

PR manažerka a tisková mluvčí

Sdílet na sítích