Stream.cz představil nové pořady a seriálovou tvorbu. Obsah je zaměřený na celou rodinu

Hana Holubová 3. května 2018

Denní seriál Kadeřnictví zaměřený zejména na ženy, naučné, zábavné i hudební pořady a Pohádky. Tak vypadá nové jarní schéma Stream.cz zaměřené na celou rodinu. Avizovaný seriál Kadeřnictví se bude vysílat od 14. května a doplní přes čtyřicet premiérových epizod jednotlivých pořadů, které divákům Stream.cz týdně nabízí. 

Seriálová tvorba

Nové seriály Stream.cz chystá společně s tvůrci, kteří mají na svém kontě Okresní přebor, Vyšehrad, Vyprávěj, Čtvrtou hvězdu, První republiku, Lajnu či Trpaslíka. Prvním počinem z nové seriálové vlny je Kadeřnictví. Dalších seriálů se diváci dočkají na podzim.

Kadeřnictví

Komediální série z prostředí kadeřnického salónu, kde jsou hybnou silou ženy několika generací. V hlavních rolích se představí Jana Krausová, Veronika Gajerová, Nela Boudová, Jana Stryková, Patricie Solaříková, Jana Bernášková a Natalie Holíková. Novinka plná zábavných dialogů se bude vysílat čtyřikrát týdně v šestiminutových dílech, a to od pondělí do čtvrtka. Diváci se na ni mohou těšit od 14. května. Seriál Kadeřnictví odvysílá ve svém programovém schématu i Televize Seznam a v rámci crossproma obsahových služeb Seznam.cz i onlinový magazín Proženy.cz.

Více o seriálu

Infotainment, publicistika

Zatímco seriálová tvorba Stream.cz se zaměří na mainstreamové publikum, množství a rozmanitost pořadů dává dopřát divákům různorodých cílových skupin. Kromě stálic programového schématu, jako jsou pořady A DOST!, který minulý měsíc překonal 100 miliónů zhlédnutí, a Fenomén, jenž diváky baví přes deset let, jsou na Streamu k vidění i oblíbené krátké pořady jako Darwinovy ceny, Meziplyn, Výleťák, Dobývání vesmíru a další. Pokračování se dočkal i dokumentární cyklus Krvavá léta a technologický pořad Swajp 2.0. Od března fanoušci Stream.cz mohou sledovat i mnoho nových pořadů.

Výlety do minulosti

Aleš Ulm zve diváky každý týden na výpravu do minulosti. Projde s nimi historické momenty a připomene jak ty nejzásadnější okamžiky našich dějin, tak ty zdánlivě bezvýznamné. 

HitStory

Honza Dědek, hudební publicista a moderátor, odhaluje osudy umělců jednoho hitu (One-Hit Wonders). Jejich hudbu určitě znáte, jména autorů si ale nevybavíte. Proč jednou zazářili a hned vyhasli? To odhalí HitStory.

Jak ušetřit?

Komička Adéla Elbel všem poradí, jak se protlouct nástrahami běžného života, když už ne zadarmo, tak alespoň za málo. Ať se jedná o oblečení, líčení nebo třeba jídlo. Adéla vždycky najde spoustu receptů, jak ušetřit, a přitom pořád vypadat skvěle.

U stánku

Turecký kebab, americký hot dog, vietnamské pho, belgické hranolky – kvůli exotické kuchyni už lidé nemusí cestovat tisíce kilometrů. Na českých ulicích ochutnají celý svět. Jak se v netradičních chutích zorientovat? Z jakých surovin se street food vaří? A kde se dá na ulici kvalitně najíst? Michal „Hugo“ Hromas v tom udělá jasno. Sraz je U stánku. 

Sladká tečka

Éterická cukrářka Daška Malá alias Sugar MaMa peče oblíbené české moučníky i více či méně známé zahraniční dezerty. Obojí díky ní hravě zvládnou i úplní začátečníci.

Stream Steps

Ve dvanácti dílech nového tanečně-zábavného pořadu Stream Steps se diváci mohou společně s uznávaným českým tanečníkem J. K. Sanchezem a jeho skvělými hosty naučit jednoduché taneční kroky, triky a grify. Pořadu se v průběhu jara 2018 zúčastní známé osobnosti jako například Ben Cristovao, Jiří Korn, Aleš Ulm, Lenny, Milan Peroutka další.

Swajp 2.0

Aplikace, hry, příslušenství i výstřelky technologie. Kdo má chytrý telefon a chce zůstat in (tedy skoro každý), měl by sledovat tipy a triky Jakuba Mitase. Swajp 2.0 přináší trendy, aktuální informace a spoustu uživatelských návodů.

Krvavá léta – speciál

Oblíbený cyklus Krvavá léta na Stream.cz připomene na konci května a v průběhu června 76. výročí heydrichiády pěti, na sebe volně navazujícími, díly. Spisovatel a nakladatel Jiří Padevět, který pořadem provází, divákům zprostředkuje například dnešní podobu bývalé zatáčky v pražské Libni, kde Jozef Gabčík s Janem Kubišem provedli 27. května 1942 útok na zastupujícího říšského protektora Reinharda Heydricha. V rámci pětidílného cyklu také navštíví Lidice nebo Ležáky.

Pohádky

Pro malé diváky Stream.cz připravuje každý měsíc kolem třiceti pořadů, pohádek. Děti se tak mohou koukat na stovky nových epizod měsíčně od vlastní tvorby Stream.cz až po oblíbené pohádky, jako jsou například Krtkova dobrodružství. Od začátku roku 2018 sekce Pohádky generuje 23,6 milionů zhlédnutí.

Hana Holubová

PR specialista

Sdílet na sítích