Seznam.cz vyráží na letní roadshow, na vybrané festivaly přiveze Bena Cristovao, Jindřicha Šídla i vlastní kino

Hana Holubová 27. června 2018

Seznam.cz se chystá i letos v létě vyrazit na roadshow po regionech, během které navštíví celkem osm festivalů na různých místech České republiky. Kromě speciálně upraveného kamionu Televize Seznam s sebou internetová jednička přiveze i řadu známých osobností, kino Stream.cz nebo VIP zónu Proženy.cz. Roadshow startuje 28. června na třídenním festivalu Aerodrome v Panenském Týnci.

Speciálně upravený truck bude fungovat jako studio Televize Seznam, ve kterém se přímo na festivalech budou natáčet pořady. Na Aerodromu v Panenském Týnci půjde konkrétně o dva díly Výzvy. Lidé tam budou moci potkat například novináře Adama Junka, který bude točit rozhovor s Igorem Rattajem (jedním z duchovních otců Aerodrome). S Jindřichem Šídlem si mohou návštěvníci zavtipkovat o Šťastném pondělí, jeho úspěšném pořadu na Seznamu. A pak ho sledovat při zpovědi Bena Cristovao, tváře projektu Seznam se bezpečně.

Vyrazili jsme na festivaly s novým mobilním studiem, abychom – zjednodušeně – přivezli naši televizi za našimi diváky. Chceme je nechat nakouknout do kuchyně natáčení pořadů, dát jim možnost povídat si s našimi tvářemi. A díky pojízdnému studiu mohou být i přímo součástí vysílání,“ říká Jakub Unger, ředitel divize Zpravodajství a TV v Seznam.cz.

Vedle studia si budou moci festivaloví návštěvníci odpočinout i v chill out zóně nebo se pobavit v kině Stream.cz. To nabídne vlastní seriálovou tvorbu i oblíbené pořady. Diváci se tak mohou těšit například na seriál Štafl a Kadeřnictví nebo na pořady Grill Hunters, Meziplyn či Jak ušetřit.

Ve speciální zóně online magazínu Proženy.cz bude připraven i program pouze pro dámskou část festivalového osazenstva. „V tomto stanu, kam je mužům vstup zakázán, se ženy budou cítit jako v bavlnce. Máme pro ně připravené hýčkání v podobě masáží, originálních drinků, vodní dýmky, péče vizážistek a v neposlední řadě třeba i tetování henou. Příjemným benefitem budou i čisté toalety, kde nikdo nebude zvedat prkénko,“ láká do festivalové zóny Monika Binarová, šéfredaktorka lifestyle redakce Seznam.cz.

Hana Holubová

PR specialista

Sdílet na sítích