Stream.cz uvádí novou kulinářskou show. Za gril se postaví kuchař Martin Škoda

Hana Holubová 20. června 2018

Fanoušci gastronomie mohou od dnešního dne sledovat na Stream.cz nový osmidílný pořad Grill Hunters, ve kterém osobité a jedinečné recepty pro letní grilování představí český Jamie Oliver Martin Škoda a španělský šéfkuchař Jesus Comino Ramiro.

„Pro diváky Streamu jsme chtěli připravit tak trochu jinou kulinářskou show. Nejsou v ní okázalé a nablýskané kuchyně nebo drahé nádobí, ba právě naopak. Pořad Grill Hunters ukazuje nejen recepty, na které stačí základní kuchyňské potřeby a kvalitní suroviny, ale také po domácku vyrobené grily šikovných českých kutilů,“ říká výkonný producent Stream.cz Filip Vážanský a Martin Škoda k námětu pořadu dodává: „Grilování je pro mě neuvěřitelně zábavné. Nejradši mám při vaření totiž ty chvíle, kdy nejsem vázaný prostorem kuchyně. Prostě mě baví polní podmínky, punková kuchyně v podobě grilu a party lidí, kteří se baví vším kolem sebe, i jídlem.“

O pořadu

Co gril, to originál! Celé léto bude Martin Škoda společně se svým kamarádem, španělským šéfkuchařem Jesusem Comino Ramirem, v polních podmínkách zkoušet, co všechno se dá vykouzlit na podomácku vyrobených grilech. Jesus v každém díle pořadu Grill Hunters představí konstrukci grilu, Martin ho doplní zpracováním originálního receptu korespondujícího s možnostmi jednotlivých grilů. V jednotlivých epizodách se Martin s Jesusem postarají o špetku zábavy, kapku dobrodružství a pořádný flák inspirace. Pořad pro Stream.cz vyráběl EventHouse pod vedením Jirky Nevečeřala.

Martin Škoda

Martin Škoda už v sedmnácti letech vydal jako nejmladší autor u nás svou první kuchařku Škoda nevařit – Kuchařka plná hudby, která propojila jídlo s hudbou a stala

se 3. nejlepším debutem na světě. O čtyři roky později debutoval mladík s druhou kuchařkou s názvem Škoda nevařit 2 Kuchařka plná akce. I s touto knihou sklidil celou řadu úspěchů. Získal ocenění v soutěži o Nejkrásnější knihu roku 2016 a bronz a ocenění pro “kuchaře s největším pontenciálem” na GOURMAND COOKBOOK AWARDS 2016.

Hana Holubová

PR specialista

Sdílet na sítích