Televize Seznam představila v reklamních spotech všech svých 130 lidí

Hana Holubová 8. října 2018

My jsme Televize Seznam. Tak zní claim nové kampaně, kterou pro své diváky připravila celoplošná televizní stanice internetové jedničky Seznam.cz. Ve čtyřiceti spotech tak mohou lidé poznat celou redakci, která za vysíláním Televize Seznam stojí. Na obrazovkách se tak poprvé objevuje kampaň, která nestaví pouze na známých tvářích, ale vedle nich představuje další profese a osoby, které divák v běžném TV vysílání neuvidí, protože jsou skryti ve střižnách, za kamerou nebo v režii. 

Kampaň představuje lidi ze všech profesí, které tvoří Televizi Seznam. V průběhu 13 natáčecích dnů se po červeném koberci prošla více než stovka osobností (dramaturgové, reportéři, editoři, střihači, kameramani, zvukaři, redaktoři), které na kameru v krátkosti popsaly, jaká je jejich role v Televizi Seznam a proč pracují právě pro toto médium.

„Kampaň představuje známé i neznámé osobnosti a jejich vztah k Televizi Seznam. A zároveň vyjadřuje respekt i ke všem týmům a profesím, které naši televizi tvoří v zákulisí, protože na červený koberec patří všichni,“ říká ředitel Televize Seznam Jakub Unger.

V první vlně kampaně zveřejnila Televize Seznam čtyřicet spotů, postupně bude přidávat další tak, aby ke konci roku rotovalo ve vysílání cca 120 spotů a k tomu sestřihy citací.

Kredity:

Autorka a režie: Jarka Sedláčková

Hl. kamera + DJI Ronin: Tomáš Vavrouš

Kamera: Petr Řezníček, Petr Kobrle, Tomáš Horák, Martin Doležal, Jakub Konečný, Daniel Včeliš

Střih: Veronika Svítilová

Grafika: Jakub Čaja

MUA: Linda Pavlasová

Barevné korekce: Tomáš Horák

Produkce: Kateřina Severová, Iva Dolejšová

Zajímavosti: 

13 natáčecích dnů

120 hodin výběru materiálů

160 hodin střihu

Hana Holubová

PR specialista

Sdílet na sítích