Šéfeditorem auto-moto webu Garáž.cz se stal Dominik Valášek

Hana Holubová 4. února 2019

Online automobilový magazín Garáž.cz internetové tuzemské jedničky Seznam.cz má od února nového šéfeditora. Stává se jím Dominik Valášek, který bude v nové pozici řídit interní redakci a spolupráci s externími dodavateli video obsahu Jakubem Rejlkem, Jakubem Urbanem, Ondřejem Chamillou a Honzou Koubkem.

Dominik Valášek působil v redakci Garáž.cz od loňského května jako redaktor. Svou profesní dráhu začínal na pozici šéfredaktora magazínu Autobox, následně se stal i externím redaktorem webů Motorkáři.cz, Autíčkář.cz a redaktorem portálu Automix.cz. Věnuje se nejen automobilovým novinkám, testům, veteránům či ojetinám, ale i motorkám. Jeho oblíbenou tématikou jsou pak nová auta, technologie, mechanika a sportovní vozy. „Garáž.cz navštíví přes dva milióny reálných uživatelů měsíčně, kterým naše redakce přináší testy aut, a to jak ve formě videa, tak textu doplněného vlastními fotogaleriemi. Dále reportáže, ojetiny, spotřebitelská a legislativní témata, ale i novinky ze světa aut,“ říká Valášek.

„Jsem rád, že z pozice jedničky v auto-moto segmentu můžeme dále rozvíjet a upevňovat pozici na trhu. V nejbližší době se mohou fanoušci těšit například na redakční speciál z ženevského autosalonu,“ dodává Igor Kalaš, ředitel obsahu Seznam.cz.

Hana Holubová

PR specialista

Sdílet na sítích