Online magazín Garáž.cz poprvé vyšle svůj vlastní reportérský tým na ženevský autosalon. Fanouškům přinese videa a reportáže ještě před oficiálním zahájením

Aneta Kapuciánová 4. března 2019

Online automobilový magazín Garáž.cz z portfolia tuzemské internetové jedničky Seznam.cz bude mít svůj tým na letošním autosalonu v Ženevě. Na svém webu pak bude každý den v termínu od 5. do 17. března přinášet očekávané novinky i desítky videí a reportáží přímo z místa konání autosalonu. To nejlepší mohou vidět i diváci Televize Seznam, a to ve dvou hodinových speciálech 7. a 14. března od 20:00 hodin. 

„Celkem budeme mít přibližně 20 videí, ve kterých divákům představíme všechny hlavní a nejočekávanější novinky autosalonu. Kromě toho budeme čtenářům přinášet i množství aktuálních článků a vlastních fotografií a mapovat nejzajímavější věci, které by během akce neměly žádnému fanouškovi uniknout. Těšit se mohou i na soutěž, která poběží na webu od 5. března,“ říká šéfeditor Garáž.cz Dominik Valášek.

Nejatraktivnější obsah mohou čtenáři webu Garáž.cz čekat 5. a 6. března, během tzv. novinářských dnů, kdy tým reportérů přinese první videa a informace o nejzajímavějších novinkách.

Aneta Kapuciánová

PR manažerka a tisková mluvčí

Sdílet na sítích