Televize Seznam chystá na 21. března premiéru pořadu New Game + a třetí série automobilové show Garáž

Aneta Kapuciánová 18. března 2019

Čtvrtek 21. března se v Televizi Seznam ponese ve znamení premiér. Zatímco v 18.00 hodin odstartuje prvním dílem nový herní pořad New Game + s Alžbětou Trojanovou a Mikolášem Tučkem, ve 20.00 hodin se rozjede nová série auto-moto show Garáž Jakuba Rejlka, Ondřeje Chamilly a Jakuba Urbana.

New Game +

Populární a zkušení experti a moderátoři z herní branže Alžběta Trojanová a Mikoláš Tuček zavedou diváky každý týden ve čtyřiceti minutách do virtuálního světa videoher a pop-kulturních trendů. Představí jim hned několik recenzí her, jednu z nich pak podrobí delší kritice a zaměří se na její specifické aspekty. Každý díl nabídne i diskuzi na téma, které si fanoušci sami zvolí, reportáže z herních akcí a spoustu zajímavostí a fun factů. Chybět nebudou ani hosté. Do prvního dílu přijal pozvání Dan Vávra, kreativní ředitel projektu Kingdom Come Deliverance, jehož autoři nyní prodali studio za téměř miliardu korun.

 „Těším se na nové rubriky, nové prostředí, nový tým, ale naprosto upřímně se už nemůžu dočkat, až začneme natáčet,“ směje se Mikoláš Tuček a dodává: „Budeme mnohem více využívat zajímavé hosty, máme spoustu nových nápadů a skvělý tým. A co si budeme nalhávat – vzhledem k mému věku a mým zkušenostem je vcelku jasné, že je to poslední velký herní projekt. Takže bude stát za to!“

Garáž

Třetí série auto-moto show Garáž se na obrazovkách Televize Seznam objeví poprvé už tento čtvrtek ve 20.00 hodin. Na rozdíl od předchozích dvou řad se tentokrát jedná o původní osmidílnou sérii, která je určena primárně pro televizní vysílání a diváci ji zatím nemohli vidět na žádných jiných platformách. Vysílat se bude jednou za 14 dnů v šedesátiminutové stopáži, diváky bude bavit trojice Jakub Rejlek, Ondřej Chamilla a Jakub Urban.

„Kromě reportáží se diváci mohou těšit i na komentované vstupy ze studia. Ve třetí sérii jsme se nezaměřili jen na nové vozy, ale velká část vysílacího času je věnovaná automobilovým legendám, veteránům a youngtimerům,“ láká Jakub Rejlek. „Jsme český pořad, a proto často čerpáme z velmi bohaté historie československého automobilového průmyslu. Celkově se rádi vracíme k testům aut z 90. nebo 80. let, protože to byly naše modly. Plníme si tak své sny a divákovi se snažíme tyto vzpomínky a pocity přenést,” doplňuje Jakub Urban.

Předchozí dvě série pořadu Garáž se v Televizi Seznam objevovaly od září 2018, ale jednalo se o reprízy dřívějších dílů. Až nyní tvůrci přicházejí s materiálem, který dosud nikde nezveřejnili. Jak přibližuje třetí moderátor, Ondřej Chamilla, změny by měly být vidět na první pohled: „Máme inovované studio, znělku, grafiku, aby náš pořad působil stále svěžím a moderním dojmem. Navíc chceme přijít ještě s jednou premiérovou sérií, a to v září letošního roku.“

Pořad New Game + i třetí série TV show Garáž budou po odvysílání v Televizi Seznam dostupné i online na Stream.cz.

Aneta Kapuciánová

PR manažerka a tisková mluvčí

Sdílet na sítích