Osobnosti Televize Seznam a Real Top Praha společně vyráží na charitativní fotbalové zápasy po ČR

Hana Holubová 10. června 2019

Oblíbené tváře Televize Seznam Jiří Hošek, Luděk Mádl, Jindřich Šídlo a Jaromír Bosák vyráží s fotbalovým týmem Real Top Praha na charitativní fotbalové zápasy po České republice. V rámci jednotlivých utkání natočí druhou šestidílnou sérii sportovní talk show Jiná liga, kterou na podzim odvysílá Televize Seznam. Fanoušci se na jednotlivých akcí mohou těšit například na hokejové hvězdy Jakuba Voráčka, Michala Frolíka, Petra Nedvěda, fotbalisty Vladimíra Šmicera a Jana Kollera či herce Ivana Trojana, Vojtu Dyka, Davida Novotného, Jakuba Štáfka i na další tváře Televize Seznam.

 „S Jinou ligou jsme se rozhodli vyrazit na roadtrip po Česku. Půjdeme s kůží na trh i co se týče našich chabých fotbalových dovedností. V letním dobrodružství přibereme do týmu našeho kamaráda Jaromíra Bosáka, který je na stoperu velmi obávaným soupeřem. Chceme si zakopat i s diváky – kdo dorazí do Mikulova, Vacova nebo Karlových Varů, má se rozhodně na co těšit. Spojíme zábavu s létem, léto s fotbalem a fotbal s charitou. Představíme divákům hokejovou hvězdu Jakuba Voráčka, herce Vojtu Dyka a vydáme se na oslavu padesátých pátých narozenin Ivana Trojana,“ říká moderátor Jiří Hošek.   

„Druhá řada Jiné ligy bude trochu odlišná od té první. Uvidíte nové tváře, nové příběhy, ale všechno bude „postaru“ zastřešovat láska k fotbalu, která to celé jako vždycky spojuje. Jak se nám tahle jiná Jiná liga povede, uvidí diváci na podzim v Televizi Seznam,“ dodává Luděk Mádl.

Přehled akcí

    • • 13. 6. Memoriál Lukáše Přibyla, Bohemka – Ďolíček
      • 22. 6. Hokejky pro Kluka puka 2019, Mikulov
      • 29. 6. Narozeniny Ivana Trojana, Krchleby
      • 5. 7. Fotbálek v rámci karlovarského filmového festivalu, Karlovy Vary
      • 20. 7. Vacovské fotbalohraní Vojty Dyk

Více o akcích zde.

Real Top Praha

Real Top Praha je sportovní tým složený z osobností kulturního a sportovního života, který sdružuje přibližně 100 členů. Vznikl v roce 2000 a o pět let později bylo založené občanské sdružení Real Top Praha.

Účelem zapsaného spolku je podpora nejrůznějších charitativních akcí, a to převážně sportovních. Za dobu fungování Realu se podařilo podpořit mnoho lidí, kteří pomoc potřebují, a rozdělit mezi ně několik miliónů korun.

„Letošní léto pro nás bude trochu jiné. O Realu se sice celkem často píše nebo točí reportáže, ale tentokrát to bude poprvé, kdy s námi na pět akcí pojede celý televizní štáb. Moc se těším a zároveň jsem zvědavý, jak to nakonec bude v pořadu Jiná liga vypadat. S Televizí Seznam spolupráci teprve rozjíždíme, ale věřím, že to bude zábava a práce v jednom. Ostatně, na těchto hodnotách Real funguje. Děkujeme Televizi Seznam, že nám pomáhá pomáhat,“ říká Alexandr Smita, předseda z.s. Real Top Praha.

Hana Holubová

PR specialista

Sdílet na sítích