Fakta k aktuálnímu dění ve společnosti, zábava, odreagování i vzdělání. Vše z pohodlí z domova na videportálu Televizeseznam.cz

Hana Holubová 17. března 2020

Videoportál Televizeseznam.cz reaguje na aktuální situaci a nabízí divákům nové pořady, které mohou sledovat ze svých domovů, zároveň hledá tvůrce, kteří natáčejí edukační videa, jež mohou sloužit jako návod na překonání současné krize.

Na videoportálu jsou ke zhlédnutí tematické speciály zaměřené na koronavirovou pandemii, ale i zábavné pořady a dokumenty pro nutný a potřebný odpočinek a odreagování.

Speciály a díly věnované koronaviru

Tematický speciál publicistického pořadu Fenomén sumarizuje doporučení pro zvýšení obranyschopnosti našeho organismu. Díl Jak posílit odolnost našeho těla mohou diváci sledovat již nyní.

Jan Tuna s pořadem A DOST! analyzuje současnou situaci ve speciálu zaměřeném na fungování českého zdravotnictví. V nejnovějším díle pak přináší seznam běžně dostupných potravin a nápojů, které nám pomohou zvyšovat imunitu.

Šiju, šiješ, šijeme, aneb Češi si svépomocí vyrábí ochranné roušky. Jak si ji můžete doma vyrobit sami i vy, najdete v novém díle Jak na to.

Zdůraznění bezpodmínečného nošení ochranných roušek a apel na zodpovědnost všech lidí se věnuje i Luptákův vlogísek. Diváci se mohou těšit i na Denisku z Lajny (Hana Vagnerová) a její snahu o vlastnoruční ušití roušky.

Český vtip je vyhlášený, však taky s úsměvem jde všechno lépe. Své o tom ví i Martin Kavka v pořadu Hacknutá čeština. Rozhýbejte své bránice na Facebooku Streamu v následujích dnech na téma Koronahumor. Martin projde nejzajímavější nově vzniklá tematická slova, novoty v českém jazyce a pobaví lidovou tvořivostí.

Hledáte-li návod na výrobu antibakteriálního gelu, pak sledujte v sobotu 21. března pořad Home Made.

Nové díly oblíbených pořadů

V novém dílu Geniální, ale …  mohou diváci zavzpomínat na mimořádnou zpěvačku Evu Pilarovou, zajímavosti z natáčení poslední One man show najdou diváci ve středu 25. března.

Tipy na recepty

V reprízách pořadů videoportálu Televizeseznam.cz připomene díly, které nabízejí recepty a tipy na rychlé vaření.

Další recepty a inspirace najdete na videoportálu Televizeseznam.cz.

Vzdělání i zábava

Návod na krásné loutkové divadlo z věcí, které máme doma, vám představí pořad Recy kecy. Jak si připravit antistresový míček z mouky zjistíte v pořadu Vychytávečky. Ve Výletech do minulosti si diváci připomenout fakta z triumfálního návratu Napoleona Bonaparte.

Novinka

S Petrem Löwym v novém pořadu Malá Hanoj okusí diváci naprosto odlišný svět. Poznají pražskou tržnici Sapa, která je často označována jako Malá Hanoj a potkají se s místními. Ti dají od 24. března nahlédnout do své věhlasné kultury, skrze jedinečnou vietnamskou kuchyni.

Videportál Televizeseznam.cz již nyní připravuje další díly divácky populárních pořadů, které budou ke zhlédnutí online, v současné situaci ideálně z našich domovů.

V souborech ke stažení naleznete také tv tipy na terestriální vysílání Televize Seznam.

Výzva Seznamu: Pomáhejte s námi dobré věci. Společně vzděláváme Česko – více zde

Hana Holubová

PR specialista

Sdílet na sítích