Nuda v karanténě? Televizeseznam.cz spouští nový pořad Kutílna, plný zajímavých nápadů na domácí tvorbu

Hana Holubová 24. března 2020

Kreativec Adam Cirok společně s produkcí Streamu připravil nový pořad plný zajímavých kutilských nápadů, při jejichž realizaci se zabaví jak ženy, tak muži. Od úterý 24. března mohou diváci sbírat inspiraci na repasování nábytku, výrobu šikovných doplňků do domácnosti nebo nejrůznějších vychytávek. A to vše z doma dostupných materiálů. První díl pořadu Kutílna je ke zhlédnutí již dnes, pravidelně se pak v programu Televizeseznam.cz objeví vždy v úterý a ve čtvrtek.  

Průvodce pořadem Adam Cirok miluje recyklování, rád repasuje nábytek a vrací život již starým a nepotřebným věcem.  O to, jak na to, se rád podělí se svými diváky. Každý, kdo v těchto dnech potřebuje a chce zaměstnat své ruce a dát průchod své fantazii a navíc se těšit při vytváření nových doplňků do domácnosti, by si neměl nechat první díl Kutílny na Televizeseznam.cz. V něm Adam představí svou dílnou, seznámí diváky s principem své tvorby a ukáže některé výtvory.

V dalších dílech si pod Adamových vedením diváci mohou připravit například květináče z naběraček nebo z lavoru, svícen z mosazné trubky nebo proměnit kuchyňské prkénko na věšák na klíče.

Nový pořad Kutílna na Televizeseznam.cz startuje již dnes.

Hana Holubová

PR specialista

Sdílet na sítích