Pohodové jóga lekce s oblíbenou herečkou Patricii Pagáčovou na Televizeseznam.cz

Hana Holubová 6. dubna 2020

Potřebujete-li si psychicky odpočinout, protáhnout celé tělo a udělat něco pro své zdraví, pak zbystřete. Oblíbená herečka a moderátorka Patricie Pagáčová a její švagrová, zkušená lektorka jógy Bára Pagáčová, připravily společně s produkcí Stream pro Televizeseznam.cz deset unikátních jóga lekcí. Protáhnout bolavá záda, posílit problémové partie a mnohem více mohou všichni diváci s pořadem Pagáč jóga od 6. dubna přímo ze svých domovů. Nové lekce pak poběží každé pondělí a čtvrtek od 11.00 hodin.

V době karantény je domácí cvičení jednou z mála možností, jak udržovat své tělo ve formě. Své o tom ví i Patricie Pagáčová, která neváhala a společně se švagrovou Bárou připravila pro všechny zájemce deset jednoduchých jóga lekcí. Jednotlivé díly pořadu budou zaměřeny například na posílení břicha, stehen, zlepšení kondice nebo protažení bolavých zad.

„K Barče na hodiny jógy jsem chodila pravidelně už před karanténou. Ty se teď bohužel pochopitelně nekonají, takže cvičím alespoň pravidelně doma. Já mám jógu moc ráda a lidi se mě na ní na sociálních sítích často ptají. Jak cvičím, podle čeho, jak dlouho a tak nás napadlo, že bychom jim mohli dát na tyto otázky odpovědi a zároveň je inspirovat, aby se v karanténě hýbali. Videí bude celkem 10 a pokaždé se zaměříme na něco jiného a diváci si to pak budou moct kombinovat podle chuti a potřeby. Natáčení bylo moc fajn, je velmi příjemný si trochu zpestřit karanténu prací, při které navíc cvičíte jógu. To je práce za odměnu. A Bára je podle mě skvělá lektorka, cvičí se mi s ní moc příjemně. Přemýšlíme, že bychom v létě udělali jógový víkend pro nějakou menší skupinku, kdyby o to byl zájem. Tak uvidíme. Teď hlavně doufám, že se bude Pagáč jóga lidem líbit,“ říká Patricie.

Pagáč jógu sledujte na Televizeseznam.cz od pondělí 6. dubna.

První dil zde

Hana Holubová

PR specialista

Sdílet na sítích