Balíčky bannerů k tematickým článkům na Kupi Magazínu

23. června 2020

Nově do rodiny stránek Seznamu.cz, které nabízejí balíčky bannerů k tematickým článkům, vítáme také Kupi Magazín. Svou reklamu tak můžete přidat k článku a propagovat své produkty či služby přímo u tematického obsahu.

Ve spolupráci s naší redakcí si můžete vybrat článek který bude tematicky odpovídat vašim produktům a prostor kolem článku na bannerových pozicích Branding, Skyscraper a na mobilu Square Premium, bude na 12 měsíců jen váš. Na základě chování čtenářů je patrné, že pokud si čtou článek o tématu, který je zajímá, zvyšuje se tím výrazně vnímání takové reklamy a tím i více přivedených zákazníků přímo k vám na stránku nebo e-shop, kde nakoupí vaše zboží nebo služby, případně se dozvědí informace, které jim tam připravíte. Výrazně tím zvýšíte efektivitu své reklamy a přínosu z ní.

Lifestylový magazín Kupi je určený pro všechny, které zajímají každodenní nákupy a rady v oblasti vaření, kutilství i domácnosti. Přináší tipy na kvalitní suroviny a cenově výhodné produkty. Čtenáři se prostřednictvím odkazů, které směřují na rádce, dozví o aktuálních slevových akcích. Redakce připravuje také články dle aktuální situace a chování uživatele na Kupi.cz.

Hlavní podíl mají ženy 35–50 let a muži 40–50 let, kteří běžně nakupují v obchodech a hledají slevy a tipy na produkty. Vydáváme 3–4 články denně včetně víkendů, takže prostoru na vaši reklamu máme dost. Očekávaná čtenost článku je 20 000/článek.

Pro bližší informace kontaktujte svého obchodního zástupce nebo napište na reklama@kupi.cz.

Tým Kupi.cz

Sdílet na sítích