Pravidla pro vzdělávací a networkingové akce Seznam.cz

1. července 2021

Stejně tak, jak se po nějaké době opět vracíme k normálnímu životu a jeho běžnému fungování, začínáme i my v Seznam.cz znovu pořádat pro naše klienty a partnery  oblíbené vzdělávací a networkingové akce. 

Naše hosty chceme ujistit, že se všechny akce pořádané společností Seznam.cz budou řídit podle aktuálního nařízení vydané Ministerstvem zdravotnictví ČR. Aktuální situaci neustále monitorujeme. Je však potřeba myslet na to, že se může situace kdykoliv změnit a s tím i tato pravidla. Kromě toho požádáme také naše hosty o vzájemnou ohleduplnost ke zdraví ostatních, a to dodržováním těchto základních hygienických zásad:

Akce se může zúčastnit pouze ten, kdo se při registraci v místě akce prokáže jednou z uvedených podmínek (písemně či elektronicky):

  • prodělání laboratorně potvrzeného onemocnění covidem-19 v době ne delší než 180 dnů přede dnem konání akce,
  • aplikaci očkování proti covidu-19, přičemž od poslední dávky vakcíny (druhé u dvoudávkových vakcín, první u jednodávkových vakcín), musí uplynout nejméně 14 dní.

Po celou dobu akce musí mít všichni nasazený respirátor bez výdechového ventilu min. třídy FFP2 (KN95/N95).

Pravidla dodržujeme z důvodu bezpečnosti všech účastníků a maximální zodpovědnosti s ohledem na probíhající opatření spojené s aktuální situací kolem onemocnění COVID-19.

Děkujeme a těšíme se na setkání.

Tým Seznam.cz

Sdílet na sítích