Předraženým potravinám odzvonilo aneb novinky v aplikaci Kupi.cz

8. července 2020

Nikdo z nás nechce v dnešní době platit za potraviny víc, než je nezbytné. Proto Kupi.cz přichází s novinkou. Díky čárovému kódu oblíbeného výrobku hravě a rychle zjistíte, kde je zboží v akci. Navíc získáte také podrobné informace o složení, dozvíte se, zda je potravina vhodná pro celiaky nebo diabetiky, a za kolik se běžně prodává.

Jediné, co je k tomu potřeba je aplikace Kupi.cz. Pomocí svého mobilní telefonu pak jen oskenujete čárový kód vybraného produktu, ať už doma nebo v obchodě, a hned zjistíte, v jakých obchodech je produkt v akci. Navíc můžete také omrknout vývoj ceny v nedávném období. Aplikace vám ukáze průměrnou i nejnižší cenu a vy tak snadno zjistíte, jestli se daný produkt vyplatí právě teď koupit.

Předražené a nekvalitní potraviny již nemají šanci

Další novinka potěší nejen milovníky zdravého stravování ale i ty, kteří mají ve stravě nějaké omezení či striktní dietu a složení svého jídla musí hlídat. Aplikace nově po naskenování kódu umožňuje podívat se na složení produktů. S touto vychytávkou bude hlídání jídelníčku doslova brnkačka.

S Kupi.cz navíc nemusíte mít peněženku plnou nákupních seznamů a věrnostních karet. V aplikaci si jednoduše vytvoříte vlastní nákupní seznam a stejně tak nahrajete všechny věrnostní karty. Ty jsou v aplikaci přehledně řazeny podle oblíbenosti, takže již není nutné je mít fyzicky u sebe.

Aplikace Kupi.cz je dostupná pro operační systémy Android i iOS, Google Play a zařízení Huawei v rámci Huawei AppGallery zdarma. Ještě více informací najdete na kupi.cz/aplikace.

Jak používat aplikaci se dozvíte v tomto videu:

Sdílet na sítích