Češi hráli s Kupi.cz o ceny za 120 000 Kč. Staňte se partnerem další soutěže i vy

9. října 2020

Celé prázdniny na Kupi.cz běžela Velká letní receptová soutěž, ve které se hrálo o ceny za 120 000 Kč. Do soutěže nám účastníci poslali přes 1 300 kvalitních receptů. A protože zájem byl opravdu velký, připravujeme s Kupi.cz další soutěž. Chcete se stát jejím partnerem?

Své oblíbené recepty mohl prostřednictvím služby Kupi přidat kdokoli. Soutěžilo se ve 3 kategoriích: Nejvíce nahraných receptů, Nejlepší recept a Tradiční česká kuchyně. Soutěžící se podělili o své rodinné tajemství i vlastní vymyšlené dobroty. Nejaktivnější kuchařka Lenka soutěžila se svými 59 recepty. Soutěž jsme podpořili napříč všemi Kupi kanály a u návštěvníků se těšila velké oblibě.

Chcete být partnerem další velké soutěže s Kupi.cz?

Nyní pro spotřebitele plánujeme s Kupi další vánoční soutěž. Pokud máte zájem stát se jejím partnerem, napište nám na spoluprace@kupimagazin.cz. A nezapomeňte, čím dříve se ozvete, tím více se budete moct podílet na podobě soutěže tak, aby odpovídala vašim komunikačním potřebám.

Ceny od letošních partnerů byly pro účastníky skvělou motivací. Soutěžilo se o nákupy v prodejnách Billa za 50 000 Kč, kuchyňské vybavení značky Tescoma nebo zdravé dobroty z Topnatur. Tchibo a Oxalis věnovaly balíčky s kávou a čajem a Sencor zase vychytávky do auta i na kolo. Celkem jsme odměnili 90 soutěžících.

Tým Kupi.cz

Sdílet na sítích