Děkujeme, že nás posloucháte

Veronika Geltner 24. listopadu 2020

Minulý týden proběhlo vyhlášení největší soutěže digitálních řešení Webtop100, kde se náš podcast Nejen o reklamě umístil na skvělém druhém místě. Z ocenění máme ohromnou radost a jsme rádi, že nadšení a energii vloženou do každé epizody, oceňují vedle poroty i samotní posluchači.

Podcast Nejen o reklamě vznikl teprve letos, a to dokonce v turbulentních měsících první koronavirové vlny. Do dnešního dne moderátor Martin Jandora u mikrofonu přivítal celkem 19 hostů, kteří se ve své profesi věnují reklamě z různých perspektiv a technologiím. Jak se vůbec specialista na cílenou reklamu dostal k práci moderátora podcastů? „Možnost podílet se na moderním mediu, které komunikuje přesně s tímto trhem, byla jasná volba. Jednak mohu připravit prostředí pro zajímavé hosty, kteří mají reklamnímu trhu co sdělit, a také se s nimi mohu osobně setkávat a obohacovat sebe i posluchače. Win-Win,“ vysvětluje Martin. A dále prozrazuje, koho by si k mikrofonu někdy rád pozval: „Třešničkou na pomyslném dortu nemožného je Ivo Lukačovič, který mě už léta zaměstnává, a proto bych jej rád poznal a pozdravil.“

Podcastový formát se v poslední době stává víc a víc populární. Je to ideální platforma, kde lidé získávají a sdílejí informace. Navíc tento jednoduchý formát skvěle zapadá do našeho zrychleného způsobu života. „Máte čas jen patnáct minut? Chcete se dozvědět, co se děje ve světě, něco o literatuře či vědě? Vždy najdete podcast na téma, které zrovna hledáte. A to mě na tomto formátu baví nejvíc,“ prozrazuje Míša Svobodová, brand manažerka Seznamu, která spolu s Martinem podcast Nejen o reklamě v březnu odstartovala. „Do Nejen o reklamě si zveme hosty ze Seznamu, ale i zvenčí. Naším cílem je tvořit obsah, který představí trendy na reklamním trhu a dodá k nim pohled ze Seznamu,“ vysvětluje Míša.

A co se chystá v roce 2021? Produkční pořadu Veronika Fišerová prozrazuje, že se posluchači nudit rozhodně nebudou: „Nový rok zahájíme hned velkým jménem, které ale nemohu prozradit. Co ale mohu říct je, že hostem bude osoba, která v Seznamu zná každý detail a podílela se na velmi zajímavých projektech.“

Podcast Nejen o reklamě by nebyl tam, kde je, bez svých posluchačů. Ceníme si jakékoli zpětné vazby, a pokud byste měli tip, koho byste u mikrofonu chtěli slyšet, neváhejte se o něj podělit.

Děkujeme, že nás posloucháte a těšíme se na další epizody spolu s vámi.

Veronika Geltner

PR specialistka

Sdílet na sítích