Ohlédnutí za workshopem Kupi.cz

4. listopadu 2020

Přinášíme vám ohlédnutí za dlouho připravovaným online workshopem Kupi.cz. Původně byl workshop naplánovaný u nás v Seznamu. Chtěli jsme se s vámi potkat osobně, nabídnout dobrou snídani a ukázat vám, jak to u nás vypadá a prozradit něco ze zákulisí Seznamu. Avšak zhoršující se situace kolem koronaviru nám tak úplně nehrála do karet. Nezalekli jsme se však a celou akci udělali online.

Připojilo se přes dvacet účastníků a všichni vydrželi až do konce. Věříme, že i přes obrazovky počítačů jsme předali spousty zajímavých informací na všechny zúčastněné a kvalita byla zachována. Jen snídani si každý musel bohužel zajistit sám. Snad se brzy sejdeme i osobně.

Všichni prezentující vydali maximální snahu a také jim za to patří dík. Za Kupi.cz prezentoval Tomáš Cvrk, konzultant Kupi.cz, Hynek Zbořil, výkonný ředitel Kupi.cz a za rádia Jiří Tamašek. Aby nebyli ochuzeni ani ti, kteří se nemohli workshopu zúčastnit nebo si jen chcete některé informace připomenout, můžete se podívat na záznam, kde najdete kompletní dávku všeho, co jsme odvysílali.

Pokud máte nějaké dotazy k tématům z workshopu nebo třeba nějaké své podněty, které byste nám chtěli předat, napište na tomas.cvrk@firma.seznam.cz.

Budu se těšit na další setkání, které proběhne snad již osobně.

Za Kupi.cz Tomáš Cvrk

Sdílet na sítích