Ještě nemáte na Kupi.cz svůj online leták? Rychle to dožeňte

8. ledna 2021

Online letákové zápisy se nyní stávají ještě zajímavějším nástrojem. Koronakrize přesouvá nákupy do onlinu i u lidí, kteří před e-shopy dávali přednost nákupu zboží v kamenných prodejnách. Papírové letáky se hůře doručují a prodejci musí být připraveni nejen na to, že zákaz prodeje zboží, které není nezbytně nutné k uspokojení základních potřeb, se může prodloužit ale také, že se celá situace může v budoucnu opakovat. 

Uživatelé Kupi.cz si na jednom místě mohou prohlížet online letáky nejen kamenných prodejen, ale i e-shopů, a to s prolinkem přímo do obchodu. Pro naše klienty online letákové zápisy znamenají možnost oslovit téměř 2 miliony reálných uživatelů měsíčně a až 90% úsporu nákladů na distribuci letáků.

Kupi.cz a rok 2020 v číslech

  • Více než 80 000 000 návštěv
  • 10 161 zveřejněných online letáků
  • 697 110 slev na Kupi.cz
  • 1 700 článků na Kupi Magazínu

Kdo může prezentovat leták na Kupi.cz

Pokud jste prodejcem zboží, provozujete kamennou prodejnu nebo e-shop, podívejte se na naši nabídku v sekci pro partnery na Kupi.cz. Pokud nemáte svůj vlastní leták, nevadí! U nás si ho můžete snadno vytvořit. Váš leták pak zákazníci naleznou na stránce Kupi.cz nebo v mobilní aplikaci Kupi.cz. Také se zobrazí v upoutávkách vyhledávače Seznam.cz a na bannerech webů Super.cz, Novinky.cz apod.

Jak Češi díky slevovým akcím ušetřili na vánočním nákupu až 32 %

Stávající situace zvyšuje zájem Čechů sledovat slevové nabídky či vývoj cen zboží. Před svátky jsme ze své databáze vývoje cen potravin v českých řetězcích připravili vánoční nákupní seznam, rozdělený na čtyři kategorie – pečení, štědrovečerní menu, ovoce a nápoje. Výhodnost plánování nákupů dle slevových akcí se potvrdila. Běžná cena tohoto nákupu by byla 2 383 Kč. Kdyby ale rodina naplánovala nákup ve slevových akcích, dokázala by ušetřit až 755 Kč (32 %) a za zboží zaplatit jen 1 628 korun.

Takže pokud ještě nemáte svůj leták na Kupi.cz, je ideální čas, kdy to napravit.

Sdílet na sítích