Start do nového roku s novinkami na Televizeseznam.cz, ostřejší satira Kokoti na neděli i Stavba není sen s Mírou Hejdou

Hana Holubová 14. ledna 2021

Jaké novinky se chystají pro diváky videoportálu Televizeseznam.cz? Produkce Stream přichystala tři nové pořady zaměřené na satiru a glosování, konkrétně Kokoti na neděli s Terezou Dočkalovou, Děti vs. a pořad pro fotbalové nadšence Fanda. Těšit se dále můžete na zábavu s Richardem Genzerem a Michalem Suchánkem. Na oblíbeného moderátora Míru Hejdu, se kterým navštívíme srdce nejvyšších českých hor – Krkonoš. Svéráznou cvičitelku Ivanu Davidovou, která vám dá v lednu pořádně do těla. Odkryjeme příběhy zajímavých českých budov, které roky chátrají. To je jen opravdu malá ukázka toho, co na videoportálu můžete vidět. Na Televizeseznam.cz najdete každý měsíc stovky dalších nových videí.

Novinky z produkce Stream

Kokoti na neděli

Jak vidí svět přidrzlá feministka? Smrtící satirická relace s dvojnásobnou držitelkou Thálie Terezou Dočkalovou natvrdo tepe do netolerance, diskriminace, nerovnosti a dalších nešvarů dneška. I v roce 2021 totiž musí ženy, matky, homosexuálové nebo členové LGBT+ komunity čelit v mnoha ohledech horším životním podmínkám nebo předsudkům. Poslechněte si rázný ženský hlas, který se nebojí tyhle nepravosti natvrdo pojmenovat a nekompromisně je vyhlásit v pořadu Kokoti na neděli. Na novou epizodu se můžete těšit každých 14 dnů, první díl je ke zhlédnutí od 10. ledna.

Děti vs.

A co děti?! Co si o tomhle všem myslí? V novem zábavném pořadu si můžete vyslechnout upřímný názor těch nejmenších na věci, které jindy plní titulní stránky novin a facebooková vlákna. Naše ratolesti, které zatím nemají potřebu se přetvařovat nebo diskrétně zamlčovat nepříjemné názory, vám na rovinu řeknou, jak se to má s celebritami, současnou hudbou, společenským děním i politikou, nebo jak se dívají na věci, které prožívala generace jejich rodičů či prarodičů. První díl je věnovaný Miloši Zemanovi. Ve středu 20. ledna se podíváme na to, co si současné děti myslí o takové „pecce“, jako byl walkman.

Fanda

Upřímný fotbalový glosář letitého fanouška pražské Sparty, který ví, že je tráva zelená, míč kulatý a štěstíčko vrtkavé, ale klub z Letné ten nejlepší na světě. Byť je to srdcař s rudým dresem, neváhá „objektivně“ a bez obalu zhodnotit aktuální kolo fotbalové ligy, poslední zápasy naší reprezentace i českou stopu v anglické Premier League nebo německé Bundeslize. Jako zarytý fanda bude vystupovat sparťanský srdcař herec Jarmil Škvrna, za scénářem a režií stojí spolutvůrci populárního blogu 1000 věcí, co mě serou Jiří Vaněk a Petr Cífka. Pořad startuje 19. ledna na Televizeseznam.cz, nové díly mohou diváci vidět každý týden v úterý po víkendu, kdy se bude hrát fotbalová liga.

Videoportál Televizeseznam.cz  

Kulendář Míši a Ríši

Známá komická dvojice polechtá vaše bránice v pořadu Kulendář Míši a Ríši. Michal Suchánek a Richard Genzer se vrací ke svému již legendárnímu pořadu a diváky opět pobaví názvy dnů v měsíci či přáními k svátku.

Stavba není sen 4

Čtvrtá série úspěšného pořadu o přestavbách s moderátorem Mírou Hejdou – tentokrát z Krkonoš. Budete svědky, jak z opuštěného a zdevastovaného místa vznikne celá horská vesnička pro milovníky přírody, sportu a relaxu. Celá výstavba je inspirována luxusními komplexy, které už stojí v Rakousku nebo Švýcarsku. Zjistěte, jak vzniká takový horský sen krok za krokem. Poprvé na konci ledna na Televizeseznam.cz.

Dopni zip s pilates a Pětiminutovka

Svérázná cvičitelka pilates Ivana Davidová si nás všechny postaví pořádně do latě. Díky ní ucítíte každý sval, nebudou vás bolet záda a budete se cítit a vypadat sebevědomě. Na Televiziseznam.cz můžete s Ivkou pravidelně cvičit vždy v úterý u rychlé pětiminutovky a nebo každou sobotu zkusit půlhodinové cvičení pilates.

Chátrající skvosty 

Znáte ten pocit, kdy jdete po ulici a najednou vidíte starý chátrající dům a říkáte si, jak je možné, že je v takto dezolátním stavu? Vždyť je to nádherná budova a určitě má svoji cenu. Tak proč chátrá? My si tuto otázku klademe bohužel až příliš často, a proto jsme se rozhodli odkrýt důvody a hledat možnosti, jak pomoci takovéto budovy oživit. V rámci pořadu se zaměříme na chátrající skvosty z celé republiky. Od 23. ledna na Televizeseznam.cz.

Hana Holubová

PR specialista

Sdílet na sítích