Certifikované agentury Sklik mají nového člena Optimio

15. března 2021

Je jím agentura Optimio s.r.o., která nyní získává s tímto oceněním spojené výhody. Patří mezi ně například předávání know-how pro zvýšení efektivity kampaní, beta testování nových funkcí nebo možnost účastnit se konference Klub Sklik s doprovodných programem. Agentura může dále využít účast na dalších konferencích pořádaných Seznamem, osobních setkání s konzultanty a další individuální vzdělávání dle potřeb agentury.

Do online reklamy fušují tihle Brňáci už více než 10 let. Za tu dobu plynule vyrostli ve stabilní tým 30 lidí a full-service digitální agenturu. Co to znamená? Klientům optimalizují weby, tím připraví půdu pro zasetí online reklamy a tu hnojí užitečným obsahem, který přivádí nové zákazníky. Toto propojení jednotlivých oblastí online marketingu podle všeho funguje a klienti rostou. Přesvědčte se na reálných číslech v případových studiích.

„Jsme nadšení, že můžeme tvorbu online reklamy posunout ještě dál díky certifikaci Sklik. Bereme to jako odměnu za tvrdou práci, kterou pro klienty děláme už přes 10 let a zároveň jako výzvu do budoucna. Vždy je totiž co zlepšovat. Těšíme se na další know-how, které můžeme nabírat skrz fórum a konference. Na sdílení zkušeností mezi specialisty na PPC, SEO, UX, sociální sítě, copywriting nebo vizuální obsah totiž náš tým stojí a věříme, že je to ten nejlepší přístup.“

Gratulujeme k certifikaci a těšíme se na spolupráci.

Za tým konzultací Sklik Jan Řičánek

Sdílet na sítích