Certifikované agentury Sklik mají nového člena Pudeto

17. března 2021

Je jím agentura Pudeto.cz, která nyní získává s tímto oceněním spojené výhody. Patří mezi ně například předávání know-how pro zvýšení efektivity kampaní, beta testování nových funkcí nebo možnost účastnit se na konferenci Klub Sklik s doprovodných programem. Agentura může dále využít účast na dalších konferencích pořádaných Seznamem, osobních setkání s konzultanty a další individuální vzdělávání dle potřeb agentury.

Žijeme daty. Datlujeme do 15 výkonnostních nástrojů a vyzobáváme červíky, kteří vám kazí výsledky. Dělat práci pro práci je pro nás jako mlátit hlavou do stromu. Bolí to a vážně se to nevyplatí. Proto nad každým e-shopem přemýšlíme v souvislostech a hledáme cestu, jak vám vydělat víc. Zaměřujeme se především na PPC a Facebook reklamu, srovnávače zboží, konzultace a školení pro klienty.

„Máme radost, že se jako agentura můžeme pyšnit certifikací Sklik. Každé takové ocenění nám dává motivaci posouvat se kupředu a vzdělávat se v rámci PPC reklamy. Naši klienti, na druhou stranu, tímto získávají větší jistotu, že spolupracují se specialisty na dané téma. Děkujeme však také Skliku za veškerou podporu, kterou agenturám i jednotlivým PPC specialistům poskytuje.“ Michal a Martin, zakladatelé Pudeto.cz

Michal a Martin

Gratulujeme k certifikaci a těšíme se na spolupráci.

Za tým konzultací Sklik Karel Kašpárek

Sdílet na sítích