Nově můžete spravovat svůj firemní profil přímo na Mapy.cz

23. března 2021

Zajistěte si firemní prezentaci na Mapy.cz. Jak na to? Řekněte nám, že je firma vaše.

Jednoduše na Mapy.cz vyhledejte svou firmu, v pravém panelu se vám zobrazí vizitka firmy a pak stačí jen kliknout na „Je toto vaše firma?“.

Poté máte více možností, jak se své firmy ujmout. Pojďme si společně projít jednotlivé cesty.

Již napárovaný Seznam účet

Zobrazíme vám všechny Seznam účty, které mají do administrace firmy přístup. Stačí z nich vybrat ten váš a pokračovat na přihlášení.

Potom vás přesměrujeme do administrace Firmy.cz, kde již můžete editovat vše potřebné.

Ověření pomocí e-mailu

Tato situace nastane, pokud není žádný z přístupových Seznam účtů váš, ale váš e-mail je uveden jako kontaktní u firemního profilu.

V tomto případě klikněte na „Poslat na e-mail“ a na svůj Seznam účet obdržíte e-mail, ve kterém najdete odkaz na dokončení navlastnění firmy pomocí tříkrokového formuláře. Všechny údaje, které jsou o vaší firmě známé, budou předvyplněné. Po vyplnění formuláře se můžete vrátit na daný body na Mapy.cz nebo pokračovat do administrace Firmy.cz.

Ověření pomocí telefonního čísla

V tomto případě je situace se Seznam účty podobná jako v předchozím bodě – ani jeden z přístupových účtů není váš, ale váš telefon je uvedený jako kontakt ve firemním profilu.

Po kliknutí na „Poslat SMSkou“ vám přijde kód, který vepíšete do systému a dostanete se do tříkrokového ověřovacího formuláře, kde budou předvyplněné všechny údaje, které jsou o firmě známé. Po vyplnění formuláře se můžete vrátit na daný body na Mapy.cz nebo pokračovat do administrace Firmy.cz.

Převzetí firmy bez kontaktu

Pokud je firma registrovaná ve firemním katalogu, ale nejsou u ní vyplněné žádné kontaktní údaje, nabídne vám systém rovnou možnost „Převzít firmu“.

Po prokliku se dostanete do tříkrokového formuláře, který vás následně vpustí do administrace firmy.

Toto nejsou moje údaje

Pokud ani jeden z nabízených Seznam účtů není váš, klikněte na „Toto nejsou moje údaje“.

V tomto případě je potřeba vyplnit základní informace o firmě. Vaši žádost během 24 hodin prověří odborníci z Firmy.cz a e-mailem vám dají vědět, jestli se navlastnění firmy povedlo.

Tým Firmy.cz

Sdílet na sítích