Televize Seznam pustila do světa trailer k třetí řadě seriálu Lajna. Objeví se v ní i Jágr

Hana Holubová 23. září 2021

Fanoušky kultovního seriálu Lajna dělí už jen necelé tři týdny do premiéry třetí řady s podtitulem „Zúčtování“. Od 11. října se mohou každé pondělí od 20: 30 hodin těšit na jeden z celkem osmi nových dílů, které napsal scenárista Petr Kolečko. Zatím se mohou diváci podívat na trailer, ze kterého je jasné, že o zábavu opět nebude nouze. Kromě Jiřího Langmajera, Hanky Vagnerové, Václava Neužila, Michala Suchánka, Zdeňka Piškuly a Michala Isteníka se objeví v seriálu i hokejová legenda Jaromír Jágr.

První dvě série seriálu Lajna, které diváci najdou online, mají přes 16 milionů zhlédnutí. Nová řada bude mít premiéru v terestrické Televizi Seznam i slovenské TV Joj a následně ji budou moct lidé sledovat také online na videoportálu Stream.cz.

Seriál Lajna

Elitní hokejový kouč Luboš Hrouzek, olympijský vítěz z Nagana a bývalý hráč NHL, se po rozvodu s manželkou Helenou rozešel i se svým klubem HC Slavia Praha. Rozhodl se odejít z Prahy a začít znovu na místě, kde by ho asi nikdo nečekal… v Havířově! A nejel tam rozhodně sám, unesl tam svého syna Patrika. Chtěl v Havířově stvořit novou hokejovou legendu, Hrouzka juniora. Poté, co si Luboš Hrouzek získal srdce hráčů i lidí z Havířova a co si v něm prožil poměrně dost eskapád a bodychecků, se vrací do hokejové Slavie. Má ji zachránit v druhé nejvyšší soutěži, a to i přesto, že musel v minulosti z klubu za podivných okolností odejít. Ukazuje se totiž, že za návratem do Slavie stojí ještě větší hokejový šílenec a autorita – Hrouzek starší. Z přesunu do Prahy je bez ohledu na okolnosti naprosto nadšená Hrouzkova přítelkyně Deniska. A to nejdůležitější na konec, Lubošovi se narodila dvojčata! Ríša a Míša žerou jako medvědi, takže určitě jednou skončí v Boston Bruins. Luboš s Deniskou si tedy na začátku nové sezóny užívají rodinného štěstí. Idylka skončí ve chvíli, kdy do týmu přichází nová hokejová lajna ze zahraničí. Ze země, které hokejový bůh skutečně nepřál… Ve třetí sérii čeká na Hrouzka asi ta největší výzva, kterou si hokejový kouč dovede představit, možná i větší než samotné Nagano!

Trailer ke stažení ZDE

Hana Holubová

PR specialista

Sdílet na sítích