Zajímavé letní obsahové spolupráce Kupi Magazínu

3. září 2021

Magazín největšího českého rádce Kupi.cz, který pomáhá s každodenními nákupy, má za sebou úspěšné léto. I přesto, že v letních měsících čtenost online magazínů obecně klesá a ve zpravodajství se tomuto období říká „okurková“ sezona, Kupi Magazín nezahálel. Kromě užitečných rad, inspirací a informací pro všechny se zájmem o nákupy zařadil do svého obsahu také redakční spolupráci s několika velkými klienty.

Společnosti z oblasti Loterie a sázek a výrobci z oboru FMCG vymysleli články, jak se říká na tělo. Garantovaný počet 20 000 zobrazení, který Kupi v základním balíčku u redakčních spoluprací nabízí, se podařilo přesáhnout již po několika hodinách od vypublikování článků.

Chtěli byste i vy svůj článek na míru? Naše redakce vám ho připraví na společně dohodnuté téma. Článek doplníme o vaše reklamní sdělení dle našich specifikací.

Nově bude Kupi Magazín nabízet kromě redakční spolupráce a publikace PR článků klientům také advertorialy. Jedná se o vyšší úroveň placeného komerčního obsahu, který bude umístěn na webu Kupi.cz. 

Pokud i vy chcete mít na Kupi.cz svůj advertorial, PR článek nebo si vyzkoušet redakční spolupráci, stačí se obrátit na svého obchodníka nebo napsat na reklama@firma.seznam.cz.

Tým Kupi.cz

Sdílet na sítích