Vánoční svátky ve společnosti Televize Seznam: Statečný kovář, princezna Lada i Chobotnice z II. patra

Hana Holubová 29. listopadu 2021

Televize Seznam letos na svátky svým divákům nadělí krásné vánoční pohádky a filmy. Na Štědrý den se lidé mohou těšit na pohádky O statečném kováři či Princezna se zlatou hvězdou. Během vánočních svátků a následujících dní nebudou chybět oblíbené filmy Dívka na koštěti, Chobotnice z II. patra, Pan Tau či Hrátky s čertem. V úterý 28. prosince pak mohou diváci sledovat, jak herec Jaroslav Marvan vyrazí do Vysokých Tater v kultovním filmu Anděl na horách.

Vánoční program Televize Seznam doladí Štědrý den k dokonalosti. Od 12:30 hodin nabídne pohádku O statečném kováři, který se vydává do světa na zkušenou. Ve společnosti mlynáře Matěje a pacholka Ondry se pokusí vysvobodit zakleté princezny. Na cestě ale musí zdolat nelehké překážky, velké nástrahy a silná kouzla. Od 16:20 hodin se pak na televizní obrazovce rozjasní hvězda na čele spanilé princezny Lady v české filmové pohádce režiséra Martina Friče z roku 1959 Princezna se zlatou hvězdou, která k Vánocům neodmyslitelně patří.

Na první svátek vánoční se od 16:25 hodin můžete společně s legendární Saxanou vznést až k oblakům. Od natočení Dívky na koštěti v hlavních rolích s Petrou Černockou a Janem Hrušínským uběhlo bezmála 50 let, snímek však stále patří k nejoblíbenějším pohádkovým komediím.

Chobotnice z II. patra, s hlasy Františka Filipovského a Jiřiny Bohdalové, a oblíbená rodina Holanových z činžáku u Čertovky pak potěší malé i velké diváky 26. prosince od 14:15 hodin.

Dne 27. prosince od 11:35 hodin se na Televizi Seznam objeví kouzelný panáček s černou kouzelnou buřinkou, deštníkem a oblekem s bílou květinou v klopě. Ano, diváky potěší Pan Tau.

Na všechny diváky, kteří milují českou klasiku, čeká také nezaměnitelný Gustav Anděl v podání Jaroslava Marvana, a to 28. prosince od 10:40 hodin ve filmu Anděl na horách.

Vdavekchtivá princezna Dyšperanda a její služebná Káča se pak českými domácnostmi proženou 29. prosince od 14:40 hodin v nezapomenutelné pohádce Hrátky s čertem.

Televize Seznam
Hana Holubová

PR specialista

Sdílet na sítích