Videoportál Stream nabídne do Vánoc desítky nových filmů. V lednu pak přidá dalších sto

Hana Holubová 16. prosince 2021

Videoportál Stream rozšiřuje svou zdarma dostupnou nabídku filmů. Do Vánoc diváci ve filmové sekci najdou celkem 130 snímků, v lednu jich pak přibude dalších sto. Ke zhlédnutí nově budou například kultovní filmy s Terencem Hillem a Budem Spencerem, akční sci-fi v hlavní roli s Brucem Willisem Nezvaný host, dánský thriller Neznámá identita nebo úspěšná komedie Ranař. Všechny nově přidané filmy jsou s českým dabingem a diváci k nim mají neomezený přístup zdarma.  

Ve filmové sekci videoportálu Stream jsou nově ke zhlédnutí filmy plné napětí i humoru. Nezapomenutelnou italskou dvojici Buda Spencera a Terence Hilla si diváci mohou připomenout v oblíbených westernech i akčních komediích z let 1970–1982: Dva výtečníci, Hroši v Africe, Mé jméno je nikdo, Pravá a levá ruka ďábla, Banánový Joe či Dva machři mezi nebem a zemí. Těsně před Vánoci pak do videotéky přibudou další akční komedie, například Dvojníci, Dva supernosáči, Bůh odpouští, já ne či dnes již kultovní snímek Šimon a Matouš jedou na Riviéru.

Během vánočního týdne se seznam filmů rozšíří například o Vzpomínky na Manhattan s Morganem Freemanem a Diane Keaton v hlavních rolích. Freeman se pak objeví také v komediálním dramatu 10 položek a méně. Dustin Hoffman potěší své fanoušky v romantickém příběhu Je těžké ji svést. Chybět nebude ani Nicolas Cage a jeho mysteriózní thriller Mezi světy. Ikonický Bruce Willis se předvede v akčním sci-fi Nezvaný host, rapper 50 cent se postaví vážnému onemocnění ve sportovním dramatu Nezvratná diagnóza.

Bránice si diváci mohou rozhýbat u dvou nových komedií Vítejte u Hartmannových a Ranař. V kartotéce filmů na Streamu nechybí ani filmy pro mladší publikum a celou rodinu. Pětidílné dobrodružství Rychlý jako vítr představuje příběh neobvyklého přátelství mezi mladou dívkou a koněm, ve fantasy filmech Vlčí parta a Neviditelná Sue se zase všichni ponoří do světa nadpřirozených sil a magie. Nejmenší děti si mohou užít příběh malého ptáčka, který bojuje se strachem z létání v animáku Kubík hrdina. V bohaté videotéce budou volně dostupné také staré české klasiky jako například Jan Žižka, Jan Hus, Klabzubova XI, Malý Bobeš, Krakatit a další.

Kompletní nabídka filmů videoportálu Stream je dostupná zdarma na stránkách: Stream.cz/videa/filmy.

Hana Holubová

PR specialista

Sdílet na sítích