Certifikované agentury Sklik vítají nového člena – Jedničky

Máme radost, že do naší certifikované rodiny můžeme přivítat pražskou mediální agenturu Jedničky, která nyní získává s tímto oceněním spojené výhody. Patří mezi ně například předávání know-how pro zvýšení efektivity kampaní, beta testování nových funkcí nebo možnost účastnit se na konferenci Klub Sklik s doprovodných programem. Agentura má také dveře otevřené na dalších konferencích pořádaných Seznamem, může využívat osobních setkání s konzultanty a nabízíme i další individuální vzdělávání dle potřeb agentury.

Jedničky ocení klienti, kteří chtějí know-how, zkušenost a názor. Jejich hlavní činností je vývoj a implementace internetových obchodů na míru podnikání. Nabízí svým klientům vytvoření jedinečného internetového obchodu, který výrazně pomáhá zvyšovat tržby.

Veškeré internetové obchody umí připravit přesně na míru požadavkům. Klienti od nich nezískají „krabicové řešení“, ale plně rozšiřitelný obchod do budoucna. Kladou důraz na moderní design, čistý vzhled, přehlednost a optimální umístění všech důležitých prvků internetového obchodu.

Samozřejmostí je optimalizace internetových obchodů, aby správně fungovaly v mobilech, tabletech i na počítači. Klientům navrhují vhodnou strategii a zajištují pravidelnou správu kampaní Sklik a Google Ads. Kampaně denně optimalizují a vyhodnocují výkon s klientem.

Jejich komplexní služby navíc vylepší pozice klienta ve vyhledávačích. Zajištují optimalizaci e-shopu od analýzy klíčových slov, přes jedinečný obsah, až po zpětné odkazy. Pomáhají s nejvýkonnějším zdrojem návštěvnosti a stávající zákazníky učí opět nakupovat.

Gratulujeme k certifikaci a těšíme se na spolupráci.

Za tým konzultací Sklik Roman Doležal

Sdílet na sítích