Do byznysového podcastu Ve vatě se zapojí čtveřice stálých expertů

Hana Holubová 23. června 2022

Markéta Bidrmanová bude v investičním podcastu Ve vatě nově zpovídat čtyři stálé experty – Dominika Stroukala, Lubora Žalmana, Daniela Gladiše a Libora Ostatka. Místo bude rezervované i pro další hosty ze světa investic.

V nedávno oceněném byznysovém podcastu Ve vatě , který od října 2021 vydávají Seznam Zprávy, se bude od konce června střídat čtveřice expertů na investice, bankovnictví, hypotéky, krypto nebo makroekonomiku.

Markéta Bidrmanová si do podcastu od tohoto týdne bude pravidelně zvát ekonoma Dominika Stroukala, investora Daniela Gladiše, bývalého ředitele Raiffeisenbank Lubora Žalmana a experta na hypoteční trh Libora Ostatka.

„Posluchači si díly ‚Vaty‘ právě s těmito hosty velmi oblíbili a oblasti, kterým rozumí, se v podcastu opakují nejčastěji. Proto jsme je přizvali k pravidelné spolupráci,“ říká šéfredaktor SZ Byznys Martin Jašminský.

„Zmínění experti se budou u mikrofonu pravidelně střídat, ale určitě nezvládneme pokrýt všechna témata ze světa financí a investic jen s nimi. Proto jeden týden pravidelně rezervujeme pro další dámy a pány ze světa financí,“ dodává moderátorka podcastu Markéta Bidrmanová.

Nedávno se podcast Ve vatě stal podle odborné poroty soutěže Podcast roku nejlepším byznysovým podcastem roku 2022. Oblíbený podcast zatím nasbíral přes 1,2 milionu přehrání na webu a stažení v podcastových aplikacích.

Martin Jašminský, šéfredaktor SZ Byznys, a Markéta Bidrmanová, moderátorka podcastu Ve vatě.
Hana Holubová

PR specialista

Sdílet na sítích