Videoportál Stream nabízí pohádky SpongeBob, Tlapková patrola i Kung Fu Panda s ukrajinským dabingem

Hana Holubová 27. července 2022

Až do konce letošního září nabídne web www.stream.cz  oblíbené dětské seriály s ukrajinským dabingem. Díky spolupráci se společností Paramount Global mohou děti, které mluví ukrajinsky, během léta prožít dobrodružství se SpongeBobem, Tlapkovou patrolou, Kung Fu Pandou či animovaným seriálem Dora průzkumnice, kde hlavní roli hraje sedmiletá holčička a její přátelé. 

Všechny dětské animované trháky jsou na Streamu pouze s ukrajinským dabingem ke zhlédnutí do konce letošního září. „Společnost Paramount Global sama přišla s nápadem zdarma zpřístupnit tento obsah skrze videoportál Stream hlavně ukrajinským dětem a my z této možnosti byli nadšení,“ uvedl Tomáš Novák, šéfeditor Streamu. Pohádkami nabitý program najdou všichni příznivci animáků na www.stream.cz, kde mají tyto pohádky samostatnou sekci. Jsou dostupné ale také v mobilní aplikaci Pohádky, stačí si v horní nabídce kliknout na českou vlajku (ta se tím změní na ukrajinskou) a zobrazí se vám nabídka pohádek s ukrajinským dabingem.

Mobilní aplikace Pohádky

Tato videa pro malé diváky najdete i v mobilní aplikaci Stream (k dispozici ke stažení v Google Play nebo App Store) a také v televizních aplikacích Seznam.cz a Pohádky. Konkrétně jsou k dispozici tři série SpongeBoba a Tlapkové patroly, jedna série animáku Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví a dvě série pohádky Dora průzkumnice.

Zkrácenou tiskovou zprávu v ukrajinském jazyce naleznete zde.

Pohádky

Google Play

App Store

Stream

Google Play

App Store

Hana Holubová

PR specialista

Sdílet na sítích