Co se skrývá za kulinářským uměním našich babiček prozradí Pavel Berky v nové soutěžní show na Stream.cz

Hana Holubová 5. září 2022

Od 12. září se na obrazovkách Televize Seznam a Stream.cz můžete těšit na zábavnou cooking show s oblíbeným kuchařem Pavlem Berkym. V roli moderátora vám postupně představí šestnáct babiček, které poměří své síly v nejrůznějších kuchařských výzvách. Napínavá, ale i hravá a zábavná televizní soutěž nabídne sérii patnácti duelů, na jejímž konci poznáme královnu kuchyně. V pořadu budou k vidění i hvězdy českého showbusinessu.

Máš za sebou vlastní pořad na Televizi Seznam Ve dvou se to lépe vaří, v čem je nová show Babičko, vař! pro tebe jako moderátora jiná?

Já jsem toho názoru, že člověk by se měl celý život učit novým věcem. A jak je všeobecně známo, babičky nám toho mohou právě v kuchyni předat opravdu mnoho. Náš nový televizní pořad stojí na jejich různých tipech a zkušenostech. Zároveň jde ale i o zábavnou show. Myslím, že jsme dali dohromady skvělý koncept, který bude diváky bavit.

Prozradíš nám něco ze zákulisí natáčení pořadu?

Už jenom to, co si představíme pod pojmem „babička“. Myslím, že hodně z nás si pomyslí na takovou tu typickou kouzelnou babičku se šátkem, která pomocí staré pece či kamen a pár surovin ve stylu co dům dal provoní celou chaloupku vzpomínkami na naše dětství… Ale dnešní babička může být i velmi mladá žena, zcestovalá a znalá světa. Žena, která miluje exotickou kuchyni, vozí si domů různá speciální koření, nebo i přímo netradiční recepty ze zemí, kde jí chutnalo. A tak se nám ve finálové šestnáctce sešly opravdu zajímavé kuchařky. Od těch, které milují a umí skvěle českou klasiku, až například po veganky, které svíčkovou třeba nikdy nevařily.

Novou cooking show můžete sledovat od 12. září každý čtvrtek od 12:00 na obrazovkách Televize Seznam. Díly můžete zhlédnout i na videoportálu Stream.cz každé úterý podvečer, na kterém najdete i Berkyho pořad Ve dvou se to lépe vaří s řadou známých českých celebrit, jako je Eva Burešová, Jan Čenský, Dana Morávková a další.

Hlasujte od 12. září na Proženy.cz o nejsympatičtější soutěžící

Koprová omáčka se pstruhem
Houbové asijské knedlíčky
Španělská bramborová tortilla
Kachní prso, flambované blumy, zauzená bramborová kaše

Facebook Babičko, vař!

Instagram Babičko, vař!

Hana Holubová

PR specialista

Sdílet na sítích