Televize Seznam nabídne od nového roku více českého obsahu včetně vlastního seriálu Revír

Hana Holubová 12. prosince 2022

Na diváky celoplošné Televize Seznam čeká od nového roku mnohem více klasického českého obsahu. Těšit se mohou na oblíbené české detektivky ze 70. a 80. let, legendární komedie, filmovou klasiku i na osvědčené české seriály. Nabídne ale i nový vlastní komediální seriál Revír. Prostor v hlavním vysílacím čase dostanou také zahraniční seriály jako například Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti. Z vlastního obsahu uvede Televize Seznam další díly pořadu Moje místa a hudební soutěž Jukebox Honzy Dědka.

Televize Seznam zaznamenala v letošním roce nemalý nárůst sledovanosti. Od ledna tohoto roku, kdy měsíční share činil 0,89%, se share v listopadu zvýšil na 1,39 %.* Svůj program obohatila o české filmy, podařilo se jí koupit i atraktivní akviziční tituly jako Lara Croft nebo Sin City- Město hříchu, které dosáhly výborného diváckého výsledku. Na podzim také do programového schématu zařadila nový soutěžní pořad Jukebox Honzy Dědka. Pokračovala ve výrobě oblíbeného pořadu Moje místa s mnohými významnými osobnostmi.

„V listopadu jsme dosáhli rekordního sharu. Mezi nejsledovanější tituly se řadí bezesporu české filmy, které jsme kromě úterního večera nabídli divákům i ve čtvrtek večer. Nejúspěšnějším českým filmem se staly Postřižiny se sharem 3,6 % a hned poté následoval Kulový Blesk s 3,55 % sharu.* I pro rok 2023 jsme pro milovníky české klasiky nakoupili všemi známé a oblíbené tituly, nově jsme zařadili do vysílání i české legendární seriály z 80. let. Na jaře se mohou diváci těšit na zbrusu nový seriál z mysliveckého prostředí s názvem Revír,“ říká ředitel Televize Seznam Ivan Mikula.

Komediální seriál z mysliveckého prostředí Revír

Na jaře roku 2023 čeká diváky u televizních obrazovek nový osmidílný komediální seriál s názvem Revír. V hlavních rolích se představí David Prachař, Jaromír Dulava, Marek Taclík, Kristína Svarinská, Linda Rybová, Jitka Sedláčková, Ondřej Pavelka, David Matásek a mladý herecký talent Antonín Mašek.

Seriál zavede diváky do malebné české vesničky, kde členové nejstaršího mysliveckého spolku v zemi čelí nejen divoké zvěři a milostným vášním, ale i mnohem horším katastrofám. Jejich revír je totiž ohrožen pytláckými investory. Parta nimrodů se tak musí spolehnout na starou loveckou moudrost, která jediná je může přivést na cestu k záchraně milovaného revíru.

„Role v seriálu Revír mě nejen bavila, ale v určitém smyslu i herecky posunula a patří pro mě k těm důležitým. Přirovnal bych ji k rolím v seriálu Terapie nebo Grand Hotel,“ říká herec Marek Taclík.

Moje místa a Jukebox Honzy Dědka v novém čase

Nově v úterý od 22:15 hodin, odhalí pořad Moje místa oblíbená zákoutí slavných celebrit. Tentokrát se diváci mohou těšit například na Luďka Sobotu, Kamila Střihavku či Danu Syslovou. V novém čase, konkrétně ve čtvrtek od 22:15 hodin, mohou lidé prověřit své hudební znalosti s Honzou Dědkem, Anetou Kratochvílovou, jejich VIP hosty a soutěžícími v Jukeboxu Honzy Dědka.

Jukebox Honzy Dědka

České legendy na obrazovce Televize Seznam

Úterní a čtvrteční večery budou patřit českým filmům jako například Dobrý voják Švejk, Světáci, Poslušně hlásím, Škola základ života. O zábavu se postarají komedie Slunce, seno, jahody, Slunce, seno a pár facek, Vesničko má středisková, Na samotě u lesa a napětí vzbudí rada Vacátko v sérii kriminálních filmů ze 70. let.  Diváci se mohou těšit i na detektivní filmy z 80. let, mezi které patří Past na kachnu, Dostih, Jeden z nich je vrah a další.

Dobrý voják Švejk
Na samotě u lesa
U pokladny stál
Slunce, seno, jahody
Jak utopit Dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách
Jeden z nich je vrah

Sobotní večer zpestří české seriály. Od ledna se na obrazovce objeví Chlapci a Chlapi v hlavní roli s Martinem Zounarem a Evou Vejmělkovou, kde si připomeneme osudy, radosti i trampoty vojáků motostřeleckého útvaru během základní vojenské služby. Dalším seriálem je Třetí patro s Lukášem Vaculíkem z učňovského prostředí.

Chlapci a chlapi
Třetí patro

Zahraniční seriály a filmy

Pondělní a středeční hlavní vysílací čas bude patřit divácky oblíbenému krimi seriálu Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti. V neděli večer se do vyšetřování pustí i Otec Braun. V odpoledním čase nebude také nouze o detektivní žánr. Ve schématu jsou zařazeny hned tři seriály za sebou Agentura Jasno, Vražedná čísla a na jaře přibude Zákon a pořádek: Zločinné úmysly.

Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti
Otec Braun

Nové řady oblíbených reality show

Velké oblibě se na Televizi Seznam těší reality show Zahradní proměny. Diváky tak jistě potěší zařazení dvou premiérových sérií do vysílání. Zahradní proměny mají v tomto roce průměrný share 2,02 %, a pravidelně se tak společně s českými filmy umisťují mezi nejoblíbenější pořady týdne.* Chybět nebude ani pokračování Miluj svoji zahradu, ve které se představí nejkrásnější zahrady z Velké Británie.

(zdroj*) – ATO-Nieslen Admosphere, 1.1.2022-30.11.2022, CS: 15-69 let, live+TS0-3

Hana Holubová

PR specialista

Sdílet na sítích