Velikonoce na Televizi Seznam: České pohádky i nový seriál Revír

Hana Holubová 27. března 2023

Prožijte svátky jara ve společnosti Televize Seznam, která si pro vás připravila televizní program plný těch nejkrásnějších českých pohádek, pohodových filmů i nového komediálního seriálu s oblíbenými českými herci.

Večer, na velký pátek se na obrazovkách objeví Libuše Šafránková v pohádce Princ a Večernice (20:15). Během dne se pak můžete bavit u filmů Slasti otce vlasti (10:05) s Jaromírem Hanzlíkem a Danielou Kolářovou, nebo u legendárního filmu Dobrý voják Švejk (18:20) s Rudolfem Hrušinským.

Bílá sobota bude na Televizi Seznam plná smíchu a veselí. Limonádový Joe osedlá svého bílého oře v nestárnoucí koňské opeře (16:20) a na další cestu se vydá voják Švejk ve filmu Poslušně hlásím (18:35). Večer můžete strávit s dalším dílem nového českého komediálního seriálu Revír (20:15), ve kterém se v roli myslivců bojujících za svůj rajón představí Marek Taclík, David Prachař, Jaroslav Dulava či Ondřej Pavelka. Těšit se pak můžete i na nesmrtelnou českou komedii Vesničko má středisková (21:45)

V neděli večer se českými domácnostmi proženou čerti z pohádky S čerty nejsou žerty (20:15).

Na Velikonoční pondělí se o zábavu postarají hrdinové z muzikálové pohádky Ať žijí duchové (20:15).

České herce doplní i ty z Hollywoodu. Ve vysílání se tak objeví hvězdy jako Leonardo DiCaprio s Kate Winslet ve filmu Nouzový východ. Michael Douglas s Diane Keaton v komedii Lepší teď než nikdy, nebo Jennifer Aniston v romantickém filmu Management.

Hana Holubová

PR specialista

Sdílet na sítích