Televize Seznam sází na podzim opět na českou klasiku

Hana Holubová 21. srpna 2023

Celoplošná Televize Seznam naváže podzimním programem na úspěšné 1. pololetí, ve kterém zvýšila meziroční nárůst sharu o 99 %*. Hlavními pilíři podzimního schématu budou úterní a čtvrteční české filmy, které doplní další dva dny s českým seriálovým obsahem. Nebudou chybět ale ani kultovní zahraniční filmy jako Pulp Fiction: Historky z podsvětí nebo Sin City  ̶  město hříchu.

Z tuzemských filmů se diváci mohou těšit na komedie s typicky českým humorem, mezi které patří trilogie o rodině Homolkových, Jáchyme, hoď ho do stroje, Sněženky a machři, Obecná škola či série filmů o básnících od Dušana Kleina s Pavlem Křížem a Davidem Matáskem. Ve čtvrtek naváže Televize Seznam na jarní schéma další sadou českých filmových detektivek ze 70. a 80. let jako například Holka na zabití nebo Smrt stopařek.

Středeční a sobotní večery budou patřit českým seriálům. Vedle těch pro celou rodinu – Synové a dcery Jakuba Skláře a Velké sedlo – čeká diváky napětí a vyšetřování zločinů v krimi sérii Případ pro zvláštní skupinu a rozplétání tajuplných záhad v mysteriózním seriálu Strážci duší s Lukášem Vaculíkem v hlavní roli.

Z vlastní tvorby televize natočila premiérové díly úspěšného pořadu Moje místa, ve kterých od října představí divákům ve středu večer  hned po českém seriálu oblíbená zákoutí například Martiny Preissové, Osmanyho Laffity, Nely Boudové, Daniela Krejčíka, Pavla Nečase a dalších.

Pro filmové fanoušky jsou připraveny páteční kultovní zahraniční tituly Lara Croft  ̶  Tomb Raider, Pulp Fiction: Historky z podsvětí, Sin City  ̶  město hříchu, Dobrý Will Hunting a další. Nebudou chybět ale ani komedie s Terencem Hillem a Budem Spencerem. 

V podvečer mají své tradiční místo britské reality show Zahradní proměny a Miluj svoji zahradu. Během dne bude Televize Seznam pokračovat ve vysílání zahraničních krimi seriálů Zákon a pořádek: Zločinné úmysly, Vražedná čísla a Případy detektiva Murdocha. 

*Zdroj: ATO-Nieslen Admosphere, leden–červen, CS: 15–69 let, live+TS0-3

Hana Holubová

PR specialista

Sdílet na sítích