Nové kategorie a parametry na Zboží.cz od ledna 2023


Po nedávném souhrnu novinek přinášíme přehled nových kategorií, nově založených či upravených parametrů a dalších změn, ke kterým došlo v prosinci tohoto roku.

Nově založené kategorie

Na vaše připomínky jsme založili nové kategorie. Doporučujeme vám zkontrolovat a upravit CATEGORYTEXT v XML feedu, pokud je váš sortiment pro tyto kategorie relevantní:

Kosmetika a drogerie | Drogerie | Dentální hygiena | Mezizubní kartáčky
Kosmetika a drogerie | Parfémy | Rozprašovače parfémů

Nové parametry

Díky novým parametrům si uživatelé na webu mohou vyfiltrovat jednotlivé nabídky či produkty, také se jim informace zobrazí v detailu produktu.

Správné zadání hodnot do tagu PARAM si můžete zkontrolovat v naší nápovědě

Přehled všech kategorií, kterých se přidání parametrů týká, se dozvíte zde.

Výběr kategorií s novými parametry

Ústní hygiena

V prosinci jsme pokračovali s úpravou kategorií v péči o tělo. Naší pozornosti neunikly zejména potřeby pro čištění zubů. Kromě nové kategorie mezizubních kartáčků, se dočkaly revize i stávající kategorie. Přidané parametry nově mají jak elektrické, tak manuální zubní kartáčky. Při výběru je tak možné podle kategorie specifikovat zda je kartáček jednosvazkový, na rovnátka, s funkcí bělení nebo třeba s mobilní aplikací. Při čištění zubů se může hodit i ústní sprcha a různé příslušenství, proto přibyly nové parametry i do těchto kategorií. 

Zastřihovače a strojky

Na zboží nyní bude snadnější vybrat správný holicí strojek, zastřihovač chloupků či vousů i strojek na vlasy. Výběr bude snadnější díky novým parametrům, které uživatelům umožní navolit požadovaný typ nástavce, způsob napájení nebo například dobu provozu či nabíjení.

Vyhřívané doplňky

Během zimy je třeba udržovat tělo v teple, proto jsme se věnovali kategorii s vyhřívanými botami a dečkami. V této kategorii naleznete různé typy výhřevných doplňků, mimo boty a dečky i bederní pásy, podložky, polštáře i nákrčníky. Dále v kategorii můžete například zvolit rozměry, maximální a minimální teplotu, barvu, příkon, anebo funkční výbavu.

Zajímá-li vás, jak pomocí tagu CATEGORYTEXT a PARAM můžete zlepšit viditelnost vašich nabídek, přečtěte si náš článek na toto téma. Přejete-li si založit novou kategorii nebo parametr, které vám na Zboží.cz chybí, napište nám na zbozi@firma.seznam.cz.

Tým Zboží.cz

Sdílet na sítích