Pro vydavatele připravujeme třetí ročník Seznam Newsfeed fóra

Veronika Geltner 4. října 2023

Tým ze Seznam Partner a divize Homepage letos přináší už třetí ročník online konference pro vydavatele obsahu. Letos se opět budeme věnovat naší obsahové platformě Seznam.cz. Ukážeme si novinky a změny v newsfeedu a podíváme se na to, kde leží hranice mezi převzatým a kradeným obsahem. Diskutovat budeme také o tom, jak správně zdrojovat autorské a generované fotografie nebo jak správně přistupovat k využívání fotek. A tím zdaleka nekončíme, tak se 17. října připojte i vy.

Seznam.cz Newsfeed fórum odstartuje už 17. října v 9:30 hodin a jeho sledování je pro zájemce zdarma. Pokud byste chtěli být u toho, napište nám na seznam.partner@firma.seznam.cz.

Proměny domovské stránky v době AI

Homepage Seznamu neustále prochází proměnami, aby uživatelům nabízela ještě více informací šitých na míru i jejich zábavu. Nejnavštěvovanější stránka českého internetu se stala obsahovou platformou a její šéf, Ondřej Tolar, vám v úvodním rozhovoru připomene nejzásadnější změny, které se na domovské stránce letos udály, a současně je i zhodnotí.

V digitální éře, kdy sdílení obsahu je běžnou součástí našich životů, vzniká stále komplexnější otázka: Kde leží dnes hranice mezi převzatým a kradeným obsahem? Tato otázka má zásadní dopad na tvůrce, novináře, marketéry a všechny, kteří pracují s obsahem na internetu. Odpověď na ni ve své přednášce bude hledat odbornice na mediální právo Petra Dolejšová.

V Seznamu rozhodně nepodceňujeme stále se zvyšující objem generovaného obsahu. Právě zde hraje klíčovou roli umělá inteligence, která v současnosti aktivně podporuje naše týmy editorů, moderátorů a ověřovatelů faktů. Společně pracují na zajištění kvality obsahu prezentovaného ve vašem feedu. Více vám k tomu řekne Peter Jančárik, projektový koordinátor Seznamu pro oblast dezinformací.

Myslíme i na partnery

Nebojte, ani letos ale nezapomínáme na témata ryze partnerská. Kristýna Lukšíková se na newfseed podívá z obchodního hlediska a řekne, jak se Seznam Newsfeed postupně transformoval. Představí vám změny v reklamním layoutu a zjednodušení smluvních podmínek, které přinášíme. Její kolegyně Kateřina Nosianová pak prozradí, jak na svých webech můžete využít technologii pro personalizaci obsahu prostřednictvím doporučovacích boxíků.

Veronika Geltner

PR specialistka

Sdílet na sítích