České Vánoce na Televizi Seznam: Princezna se zlatou hvězdou, Honza málem králem, Tři veteráni a další pohádky

Hana Holubová 21. listopadu 2023

Televize Seznam letos opět nadělí divákům pohádkový a filmový vánoční program. Navazuje tak na velmi úspěšné vánoční schéma z minulého roku, kdy se jí podařilo ve svátečním týdnu oslovit 3,5 mil. diváků*. O vánočních svátcích tak dosáhla share 4,33 %**. Tento rok se mohou diváci na Štědrý den těšit na české pohádky Honza málem králem, O statečném kováři či Princeznu se zlatou hvězdou. Během vánočních svátků na ně pak budou čekat další oblíbené pohádky jako Obušku z pytle ven!, Tři veteráni či Kozí příběh. Chybět nebudou ani rodinné filmy jako Dovolená s Andělem, Anděl na horách nebo Krakonoš a lyžníci.  Na konci roku pak nabídne televizní stanice svým divákům pohádku Perinbaba.

„Letošní Vánoce na Televizi Seznam budou nejen o tradičních českých pohádkách a filmech, ale i o zahraničních komediálních titulech. Věříme, že tak nabídneme veselý i kouzelný vánoční program pro celou rodinu,“ říká Ivan Mikula, ředitel Televize Seznam.

Pohádkové Vánoce na Televizi Seznam odstartují 23. prosince oblíbeným českým rodinným filmem Dovolená s Andělem, po kterém se do vyšetřování pustí kanadský detektiv Murdoch ve speciálním dílu Murdochovy Vánoce. Večer pak stráví diváci ve společnosti Pankráce, Bimbáce a Serváce v rodinné komedii Tři veteráni.

Na Štědrý den dopoledne na diváky čeká trochu durdivý revizor v pokračování české klasiky Anděl na horách, odpoledne a podvečer pak bude patřit pohádkám Honza málem králem, O statečném kováři a Princezna se zlatou hvězdou.

Na první svátek vánoční nabídne Televize Seznam rodinný film Asterix a velký boj, oblíbenou českou klasiku Krakonoš a lyžníci a pohádku Obušku, z pytle ven!. Druhý svátek vánoční divákům zpříjemní Kozí příběh a Dračí princezna.

Princezna se zlatou hvězdou
O statečném kováři
Tři veteráni
Honza málem králem
Obušku, z pytle ven!
Anděl na horách
Dovolená s Andělem
Krakonoš a lyžníci

Po vánočních svátcích se mohou diváci těšit i na notnou dávku veselí. Důvod k smíchu jim dají zahraniční komede jako Kněz je poděs s Robinem Williamsem, Síla lásky s Julií Roberts, Ohňostroj lásky s Meghan, vévodkyní ze Sussexu, 50/50 se Sethem Rogenem či komedie Arthur s Russellem Brandem a Jeniffer Garner.

Ohňostroj lásky
Kněz je poděs
Arthur

Na konci roku na diváky čeká pohádka Juraje Jakubiska Perinbaba o kouzelné bytosti, která řídí ze svého jeskynního světa počasí na Zemi pomocí obří peřiny. Na Silvestra pak vlastní seriál Autobazar Monte Karlo.

Perinbaba

Večer na Nový rok vyrazí Terence Hill a Bud Spencer do víru hazardu ve filmu Sudá a lichá.

* Zdroj: ATO-Nieslen Admosphere, 24.12.2022 – 31.12.2022, CS: 15+, live+TS0-3

**Zdroj: ATO-Nieslen Admosphere, 24.12.2022 – 26.12.2022, CS: 15-69, live+TS0-3

Hana Holubová

PR specialista

Sdílet na sítích