Proč se vyplatí mít boxík Seznam Doporučuje?

Veronika Geltner 6. listopadu 2023

S doporučovacím boxíkem od Seznamu můžete na svých webových stránkách využívat pokročilou technologii pro personalizaci obsahu, která zpříjemní lidem čtení vašeho webu. Díky ní totiž uvidí články podle svých zájmů, a tak na stránkách stráví více času. Na online konferenci Seznam Newsfeed fórum Kateřina Nosianová ze služby Seznam Partner prozradila, co dalšího boxík umí a na jaké novinky se partneři mohou těšit v nadcházejícím roce.

Kateřina ve své prezentaci divákům představila i několik směrů, kterými by se mohl boxík Seznam Doporučuje dál vyvíjet. Uvažuje se například o „Forcování článků v boxu partnerem“. Tato funkce partnerům umožní výběr článků, které by se podle něj měly objevit nahoře na prvních dvou pozicích v boxu

Přímo během vysílání konference měli diváci možnost hlasovat o tom, který boxík by rádi měli k dispozici jako novinku. Jasným vítězem ankety byl „Prokliknutelný název webu a kategorie v boxu“, díky kterému se návštěvník kliknutím na název webu v crossboxu dostane na konkrétní webovou stránku a kliknutím na název kategorie v boxu zase do vybrané kategorie.

V prezentaci toho zaznělo mnohem více. Podívejte se na celé video:

Veronika Geltner

PR specialistka

Sdílet na sítích