Velikonoce na Televizi Seznam nadělí populární pohádky S čerty nejsou žerty či Princezna se zlatou hvězdou

Hana Holubová 14. března 2024

Televize Seznam si pro své diváky připravila speciální velikonoční program plný těch nejkrásnějších českých pohádek, animovaných filmů i zahraničních hollywoodských trháků. Ráda by tak navázala na úspěch s vánočním programem, kdy byla již podruhé za sebou čtvrtou nejsledovanější tuzemskou televizní stanicí.

České filmy a pohádky

Ve čtvrtek před svátky jara se na obrazovkách objeví legendární dvojice Pávek a Otík ve filmu Vesničko má středisková.

Na Velký pátek odpoledne do domácností zavítá Pták ohnivák (18:05 hodin), večer pak na diváky čeká jedna z nejoblíbenějších českých pohádek S čerty nejsou žerty (20:10 hodin). 

Bílá sobota bude na Televizi Seznam ve znamení záchrany sedmi královských dcer v dobrodružné pohádce Jezerní královna (18:05 hodin) s Ivanou Chýlkovou a Jitkou Schneiderovou v hlavních rolích, večer vykouzlí úsměv celé rodině tradiční pohádka Princezna se zlatou hvězdou (20:10 hodin).

V neděli večer bude statečný princ Velen zachraňovat Večernici před Mrakomorem v pohádkové klasice Princ a Večernice (20:10 hodin).

Na Velikonoční pondělí se na obrazovkách prožene drak Mrak v pohádce Za humny je drak (20:10 hodin).

Animované filmy pro celou rodinu

Velikonoční rána budou ve znamení rodinných animovaných filmů. Draci všech velikostí a povah se představí v animované pohádce Lovci draků, Chameleon Rango bude ve westernovém městečku hledat svou pravou tvář a vesmírná podívaná čeká diváky v dobrodružném filmu Willy a kouzelná planeta.

Zahraniční filmy: Romantika i napětí

Na Velikonoce nebudou na Televizi Seznam chybět ani zahraniční akční krimikomedie s oblíbenými hollywoodskými herci. Dwayne Johnson, Mark Wahlberg a Rebel Wilson ve filmu Pot a krev nebo Samuel L. Jackson ve filmu Policajtem proti své vůli přinesou v pozdních večerních hodinách napětí i odlehčenou zábavu.

Diváci se mohou těšit i na romantické drama z prostředí kliniky s názvem Něco jako komedie s Emmou Roberts či filmový titul Komici, ve kterém hrají legendy hollywoodské zábavy Adam Sandler, Seth Rogen a Jonah Hill.

Hana Holubová

PR specialista

Sdílet na sítích