Stream.cz nově zdarma nabízí pohádky Barbie, Hot Wheels, Monster High i Krtečka

Hana Holubová 5. dubna 2024

Vítejte ve světě pohádek přímo u vás doma! Stream.cz nabízí široký výběr oblíbených dětských příběhů, které zaručeně zaujmou a pobaví malé i velké diváky. Stačí jediný klik a vaše děti se mohou ponořit do magického světa dobrodružství, přátelství a fantazie s nejoblíbenějšími pohádkami jako například Barbie Dreamtopia, Monster High, Hot Wheels City či Krteček. Děti mají příležitost se na Stream.cz učit, tvůrčím způsobem prozkoumávat svět a snít, bez ohledu na to, kde se nacházejí.

V Barbie Dreamtopia vezme Chelsea, mladší sestra Barbie, malé diváky na fantastickou cestu ze svého skutečného života do Dreamtopie ‒ země snů plné jednorožců, duhových horských drah a zámků vyrobených z cukroví. Děti si mohou zaplavat v duhové řece s krásnými mořskými pannami nebo létat s vílami na cukrových obláčcích. Stačí jen snít.

Monster High je prostředím, kde každý může oslavovat svou jedinečnost. Nezvyklé postavičky, jako je Draculaura a Frankie Stein, prožívají dobrodružství plná napětí. Tato skupina mladých monster děti nejen pobaví, ale také přinese nový pohled na řešení důležitých životních lekcí i běžných problémů dospívání. Příběh Monster High nabízí pobavení, dojemné okamžiky a poučení o toleranci a přátelství.

Ve světě kol vedou všechny stopy do Hot Wheels City ‒ metropole, která jede na plný plyn! Ale nenechte se zaskočit, tohle město není tak bezpečné, jak se zdá… Hrdinové Elliot a Chase se musí postavit mnoha výzvám, jako jsou dinosauři, štíři či obrovský aligátor, a vrátit do města mír. Exkluzivně na Stream.cz.

Kdo by toho malého hrdinu neznal. Na děti čekají nové příběhy skvělého Krtečka ‒ online a zdarma. Krtek toho sice moc nenamluví, přesto ale tato rozesmátá postavička svými příběhy dokázala oslovit spoustu dětí po celém světě. Nová série přináší svěží příběhy plné lásky, přátelství a dobrodružství, které zaujmou nejen malé, ale i velké diváky.

Na Stream.cz nejsou k dispozici pouze pohádky, ale i široký výběr pořadů, které podporují tvůrčí potenciál malých diváků. Děti mohou sledovat inspirativní videa, která je ukážou, jak stavět z kostek LEGO nebo se naučit kreslit. Můžou si zazpívat s Míšou Růžičkovou nebo se naučit  kouzlit s Jirkou Hadašem. Děti mají možnost aktivně rozvíjet svou kreativitu a dovednosti.

Hana Holubová

PR specialista

Sdílet na sítích