Snadnou cestu k nemovitostem pro podnikání teď nabízejí Sreality.cz i na KdeZačítPodnikat.cz 

1. října 2024

Realitní portál Sreality.cz propojil svou velkou nabídku komerčních nemovitostí s novým nástrojem KdeZačítPodnikat.cz od společnosti Mastercard. Ten pomáhá najít nejvhodnější lokality pro různé obory podnikání v mnoha městech v Česku. Uživatelé tak rovnou vidí právě dostupné nemovitosti. 

Kdo někdy podnikal, ví, že sehnat správný prostor je alfa a omega úspěchu. Na Sreality.cz je aktuálně v nabídce bezmála 4 800 komerčních nemovitostí, ze kterých se dá vybírat.  

Budoucí i současní čeští podnikatelé a živnostníci mají nově k dispozici praktický nástroj, který dokáže identifikovat komerční místa s největším podnikatelským potenciálem v okolí. „Společnost Mastercard vytvořila nový portál KdeZačitPodnikat.cz, který pomůže najít nejvhodnější místa pro podnikání ve 24 městech po celé České republice. My samozřejmě nechceme chybět. Portál nabízí přímé propojení s nabídkou komerčních prostor u nás na Sreality.cz,“ představuje novinku Hana Kontriš, manažerka oborových služeb Seznam.cz, která realitní portál Sreality.cz provozuje. Výhodou je podle ní fakt, že uživatel má možnost hned vidět ve své zvolené lokalitě dostupné nemovitosti na mapce, a získá tak mnohem konkrétnější představu o tom, jaké nemovitosti jsou dostupné a za jakou cenu. 

„V nabídce máme tisíce inzerátů od drobných obchůdků až po prostory určené pro velké supermarkety. Velkým plusem je, že u každého nabízeného prostoru přesně víme, jaké jsou dostupné služby v okolí, což jsou při výběru vhodného prostoru zásadní informace,“ doplňuje Pavel Kolář, ředitel divize Oborových služeb Seznam.cz.  

Portál radí s výběrem vhodné lokality

Nový nástroj KdeZačítPodnikat.cz pomůže těm, kteří chtějí začít podnikat, ale potřebují poradit ohledně lokality, kde svůj obchod nebo jinou provozovnu založit. Portál mohou využívat také podnikatelé, kteří uvažují o rozšíření či přesunu svého již fungujícího byznysu. 

„Snažíme se být našim uživatelům co možná nejvíc užiteční, ať už jde o běžného člověka nebo podnikatele. V poslední době jsme třeba uvedli řadu zajímavých analytických nástrojů, díky kterým si lidé mohou kdekoli srovnat výhodnost své investice do vybraného typu nemovitostí,“ říká Hana Kontriš. Pokud tak podnikatelé nebo živnostníci chtějí sledovat vývoj realitního trhu do detailu, pak mají možnost využít nástroje Vývoj nabídkových cen Sreality.cz či Cenovou mapu Sreality.cz. Pro investory je k dispozici Investiční kalkulačka Sreality.cz. „S novinkami rozhodně nekončíme, už brzy uvedeme vylepšenou stránku Sreality.cz. Nově bude například možné filtrovat si více typů nemovitostí, čímž chceme uživatelům zase trošku ušetřit čas a vyjít vstříc jejich potřebám,“ prozrazuje Hana Kontriš. 

Sdílet na sítích