Nové optimalizační produkty Skliku

V reklamním PPC systému Sklik jsme pro vás připravili několik možností, jak využít služeb profesionálních optimalizátorů Seznamu. Služby optimalizátorů vám zefektivní vaše reklamní kampaně a přivedou vám více prokliků.

Cílem nových produktů Skliku je přivést vám, inzerentům, co nejvíce prokliků za co nejnižší cenu. Kvalitním založením kampaně a její další správou lze docílit velice efektivního reklamního zásahu. O kampaně se vám mohou starat profesionální optimalizátoři Seznamu. Co všechno vám optimalizační produkty Skliku nabídnou?

Založení kampaně

Na základě vámi dodaných podkladů vytvoříme ve vašem účtu efektivní reklamní kampaň. Vybereme vhodná klíčová slova a napíšeme zajímavé texty inzerátů. Nastavíme optimální denní rozpočty, maximální ceny za proklik apod. Založením kampaně nemusí naše práce optimalizátora skončit, naopak dále se můžeme o vaši kampaň starat, pokud si zakoupíte produkt Správa kampaně.

Více informací o Založení kampaně a ceník.

Správa kampaně

Při správě kampaní se jako optimalizátoři postaráme o to, aby vaše reklamní kampaně byly co nejvíce efektivní a přinášely vám, majiteli účtu, co nejvíce prokliků. Sledujeme úspěšnost kampaně, podle toho přidáváme další klíčová slova a nové inzeráty a v případě potřeby upravujeme ceny u jednotlivých klíčových slov. Jako inzerent máte stále přístup do svého účtu, vidíte veškerá data a nastavené ceny.

Více informací o Správě kampaně a ceník.

Pevná cena za proklik

Pro zákazníky, kteří nechtějí mít s reklamou v Skliku vůbec žádné starosti, je ideální zvolit si právě Pevnou cenu za proklik. Je to nejjednodušší způsob, jak inzerovat v Skliku.

Vy nám řeknete, kolik chcete přivést na vaše stránky návštěvníků, kolik chcete zaplatit za proklik (od 5 Kč bez DPH) a my zařídíme vše ostatní. Předem tedy víte, kolik návštěvníků vám Sklik přivede a kolik vás to bude stát.

Více informací o Pevné ceně.Tuto službu již nespokytujeme, využijte správu či založení kampaní.


V případě zájmu o některý z optimalizačních produktů, nás můžete kontaktovat:

Související informace v nápovědě:

Jirka & David

Sdílet na sítích