Přesouvání slov, předvyplňování inzerátů, stránkování a další funkce

29. března 2007

Do administračního rozhraní jsme přidali několik nových funkcí, které vám zefektivní a zpřehlední práci v Skliku.

Přesouvání klíčových slov do nové sestavy

Pomocí tohoto nástroje můžete označit klíčová slova z jedné sestavy a přesunout je do sestavy nové. V každé sestavě přibylo tlačítko Přesunout. Zaškrtněte slova, která chcete přesouvat, a pak klikněte na zmíněné tlačítko Přesunout. Systém vás přesměruje do průvodce, kde vytvoříte novou sestavu, napíšete inzerát a potvrdíte přesun klíčových slov.

Tato funkce vám pomůže při vytváření nových sestav a při rozdělování velkých sestav na menší.

Předvyplňování inzerátů

Při vytváření nového inzerátu se automaticky vyplní text nejúspěšnějšího inzerátu, který v sestavě nebo kampani máte. Pokud je v sestavě jen jeden inzerát nebo inzeráty bez statistik, automaticky se vyplní text nejnovějšího inzerátu.

Přehled neaktivních klíčových slov

Do struktury účtu jsme přidali přehled neaktivních slov. V přehledu účtu se nyní zobrazuje počet inzerátů, klíčových a neaktivních slov ve všech kampaních a sestavách. Na této stránce tak rychle zjistíte, ve které sestavě máte neaktivní klíčová slova a jejich počet.

Stránkování klíčových slov v sestavě

Pokud máte v některé ze svých sestav mnoho klíčových slov můžete použít stránkování. Standardně je stránkování nastaveno tak, že se zobrazí 50 klíčových slov na stránku. Pod výpisem klíčových slov můžete tento počet změnit a nastavit menší nebo větší počet klíčových slov pro stránkování.

Nejúspěšnější inzerát nad seznamem slov v sestavě

V každé sestavě, která obsahuje dva a více inzerátů, se v horní části přehledu zobrazuje nejúspěšnější inzerát sestavy. Jde o ten inzerát, přes který jde na váš web nejvíce prokliků a má nejvyšší CTR.

Úpravy v generování statistik

  • Možnost generování reportů bez smazaných záznamů.
  • Automatické předvyplňování názvu nového reportu.

Věříme, že s těmito funkcemi se vám bude s rozhraním Skliku lépe pracovat, vaše práce se zefektivní a zrychlí.

Jirka a Ferda

Sdílet na sítích