Nová verze Peněženky

5. dubna 2007

Peněženka je služba Seznamu na on-line placení, naleznete ji na adrese http://penezenka.seznam.cz. Peněženku jsme v posledních týdnech doplnili o některé nové funkce a zpřehlednili pohyb a orientaci uvnitř Peněženky samotné.

Nové funkce a vylepšení v Peněžence:

  • Dobíjení kreditu bylo předěláno do podoby průvodce, který vás povede krok za krokem. Cílem průvodce je vygenerovat specifický a variabilní symbol platby. Zvolíte si, jaký potřebujete doklad (pokud vůbec nějaký), případně určíte, jestli má být částka rezervovaná pro Sklik a jak to chcete platit. Nakonec dostanete přesný pokyn k zaplacení se všemi údaji.
  • Nově si můžete nastavit zasílání upozornění, když kredit v Peněžence klesne pod vámi zadanou částku. Přitom stále platí, že Sklik nezávisle na Peněžence zasílá upozorňující email, když systém usoudí, že kredit na vašem účtu dojde přibližně za 7 dní.
  • V přehledu dokladů je možné hledat, nechat si zobrazit doklad podle filtrů, vytisknout nebo znovu zaslat doklad.
  • Doposud jste si v Peněžence mohli nastavit zasílání podrobných výpisů transakcí z účtu na email. Nově byla přidána možnost zobrazit nebo znovu zaslat jakýkoliv výpis transakce. Výpis transakcí si navíc můžete filtrovat podle vlastní potřeby.
  • Přibyla možnost změnit IČO u autorizovaných účtů.
  • Zahraniční klienti určitě přivítají, že každá transakce odečtená z Peněženky je automaticky snížena o 19% DPH.

Kromě Peněženky si můžete svůj kredit do Skliku dobít přes naše oddělení Telesales nebo přes svého obchodníka Seznamu. Věříme, že se vám s Peněženkou bude dobře pracovat a se změnami budete spokojeni.

Další informace najdete v tiskové zprávě.

Jirka

Sdílet na sítích