Co jsme nasadili a co pro vás chystáme

20. září 2010

Připravili jsme pro vás několik novinek, které nejsou viditelné na první pohled, ale pomůžou Vám při práci se zakázkami.

Životnost zakázky
Pro inzerenty jsme zvedli limit pro životnost inzerátu až na 360 dní – nyní můžete zadávat platnost 7, 14, 30, 90, 120, 180 a 360 dní.

Import
Pro klienty, kteří používají exportní SW byly na přání mnohých RK připraveny nové metody, které po exportování zakázek vrátí výsledek o exportu – tzv. stav inzerátu (pokud je inzerát v pořádku, bude informace o publikování, pokud bude objevena chyba, uživatel se o ní dozví již z exportního SW) a zároveň se bude vracet i hypertextový odkaz vedoucí na náhled inzerátu.

Výrobci exportních SW byli informování a veříme, že již brzy budou mít implementovány tyto možnosti ve svých programech.

Anglická verze Sreality.cz
Dokončujeme poslední úpravy na anglické verzi. Anglickou verzi nasadíme do konce měsíce září.

Topování
Připravujeme pro vás novou funkci pro správu a práci se zakázkami na Sreality.cz.
15.10. nasadíme “topování”, kdy budou pro všechny registrované RK stejné podmínky pro práci s aktuálností zakázek. Zároveň topováním zamezíme tzv. “reexportování” zakázek, které přispěje k rychlejšímu zobrazení výsledků po zadání filtru ve vyhledávání.
Topování zakázek bude fungovat na principu přepsání data vložení zakázky takový formátem, že vybrané zakázky bude možné posunout na přední místa ve výpise inzerátu, ale zákazník (uživatel) uvidí, jak je ve skutečnosti zakázka “stará, či aktuální”.
Z počátku budou moci RK “topovat” 20% objemu své inzerce, kdy “topnutí” jedné zakázky bude zpoplatněno 1 Kč a jednu zakázku bude možné “topovat” pouze jedenkrát za den.

Dražby
Připravujeme pro vás novou kategorii – dražby. Na vytvoření této kategorie spolupracujeme s odborníky v oboru.
Rádi bychom tuto kategorii připravili do konce října.

Sdílet na sítích