Kontroverzní spot Lidé.cz vypráví tragický příběh nafukovací panny Kláry

8. března 2011

Služba Lidé.cz je především seznamka. Právě na této myšlence stojí i její nový spot. Je obrázkem toho, jak kontroverzní umí být tato služba, která dává prostor uživatelům žít svůj život jinak, najít sami sebe, a v neposlední řadě najít i partnera.

Jedná se o vyobrazení vcelku kontroverzní situace, jak může použití Lidé.cz změnit život, otevřít oči a pomoci získat štěstí. V našem spotu ale štěstí jednoho znamená tragédii nafukovací panny Kláry. Tak silný příběh je prostě třeba vidět.

Nafukovací panna Klára

Lidé.cz nikdy nebudou rozcestníkem inzerátů, databází ani výkladní skříní serióznosti. Důvodem je fakt, že si obsah tvoří sami uživatelé. Všechny naše služby jsou moderované, kategorizované a lidé na nich najdou, co hledají. Lidé.cz jsou unikátní v tom, že sdružují menšiny, věkové, uživatelé s různými zájmy a názory, životem i osudy. Tato služba dává prostor uživatelům žít svůj život jinak, a mnohdy jim s pomocí jakési anonymity pomáhá   najít sami sebe. V době přiznávání se ke všemu co je trendy, lidé pořád cítí ostych  a Lidé.cz jsou místem, kde se mohou setkat s lidmi se stejnými zájmy, orientací nebo smýšlením.

Lidé.cz se skutečně žije. Kontroverzně, ale žije. Nejsme cílenou službou jen pro určitou skupinu lidí. Žijeme tu společně, diskutujeme, poznáváme a vycházíme spolu.

Video s názvem Lidé.cz – konec vztahu nafukovací panny najdete na www.stream.cz.

Martin Šámal Martin Kožíšek
Martin & Martin

Sdílet na sítích