V květnu to v Seznam.cz bude pěkně šlapat

3. května 2012

Seznam.cz se připojil k projektu občanského sdružení Auto*Mat „Do práce na kole“. Po celý květen bude motivovat své zaměstnance k ekologičtějšímu dojíždění na centrálu v Praze i pobočku v Brně.

Celkem 27 Seznamáků z Prahy a Brna namastilo řetězy, napumpovalo duše, upevnilo sedla a ve středu 2. května vyrazilo do práce na kole. Rozdělili se do devíti týmů a při vymýšlení názvů ukázali svojí kreativitu. V ulicích můžete potkat naše Píchnutý gumy, Brněnské krchov nebo Zbytkáče. Velkou pozornost si určitě zaslouží čistě ženský tým statečných Seznamaček.

Cyklisty jsme podpořili nejen hromadnou registrací a zaplacením startovného, ale pro každého jsme přichystali i startovní balíček s ručníkem, tričkem a ponožkami. Kromě zapojení se do oficiální soutěže, jsme pro zaměstnance připravili také jednu interní soutěž o zajímavé ceny. Ta je pro týmy i jednotlivce a hodnotíme nejen pravidelnost dojížďky, ale i počet ujetých kilometrů. Odměnu máme ale připravenou pro každého, kdo se zapojí. První pády a drobné odřeniny jsou sice už na světě, ale jedeme dál…


Eva a Marek

Sdílet na sítích