Seznam.cz vytvořil nástroj na získávání zpětné vazby od uživatelů

8. března 2013

Seznam.cz představuje nový nástroj Výzkumník, kde nabízí možnost podílet se na mapování internetu a získává zpětnou vazbu na své služby. V jeho rámci si uživatelé mohou sdělovat své nápady i na to, co jim na internetu chybí.

Seznam.cz Výzkumník je nástroj, kam se může zaregistrovat každý, kdo se chce stát součástí výzkumného panelu, který bude analytický tým Seznam.cz oslovovat při výzkumech, které si kladou za cíl mapovat český internet. Panelisty budeme cíleně oslovovat, abychom jim nabídli i možnost podílet se na vylepšování služeb Seznam.cz. Díky Seznam.cz Výzkumníkovi budou moci vyplňovat dotazníky o internetu, účastnit se speciálních výzkumných projektů a budou zváni na uživatelské testy do Seznam.cz, nebo jim budeme nabízet zkoušení betatestových verzí.

 
Seznam.cz Výzkumník ale zároveň nabídne i informace a zajímavé novinky z již proběhlých výzkumů. Pro registrované uživatele se ve Výzkumníku nachází i sekce Nápadovník. Ta slouží ke shromažďování nápadů od uživatelů na vylepšení služeb společnosti Seznam.cz. Jednotlivé nápady dostávají i přímou zpětnou vazbu v podobě hodnocení od ostatních uživatelů. V Seznam.cz Výzkumníkovi je již registrováno více než 4 tisíce uživatelů, kteří byli osloveni napřímo na základě dřívější spolupráce v on-line dotaznících společnosti Seznam.cz. Tohoto úctyhodného čísla jsme dosáhli po necelých dvou měsících od spuštění aplikace. Z aktivit našich registrovaných panelistů je patrné, že se výzkumný nástroj setkal s příznivou odezvou. Například v sekci Nápadovník je aktuálně zadáno přes 150 nápadů, které si výzkumníci ohodnotili téměř třemi stovkami komentářů.

Budeme se těšit na to, co Seznam.cz Výzkumník přinese za poznání i zajímavé nápady.

Michal Buzek Michal
Michal   Michal

Sdílet na sítích