Skokany měsíce února jsou výbuch paneláku ve Frenštátě pod Radhoštěm i přípravy na léto

11. března 2013

V Seznamu skokanů českého internetu měsíce února se umístila smutná událost ve Frenštátě pod Radhoštěm a pád meteoritu v ruském Čeljabinsku. Lidé už se ale také začínají chystat na léto!

Únor bývá obvykle měsícem zamilovaných a zároveň sněhových kalamit. Obě témata se dostala i do Seznamu skokanů českého internetu. Valentýnské předávání srdíček se umístilo v podobě dotazů „přání k Valentýnu“ a „valentýnské básničky“ na první a osmé příčce v kategorii „Praktické dotazy“. Druhé místo poté okupuje dotaz „Sjízdnost silnic aktuálně“.

Mezi dalšími skokany se ale objevilo i několik nešťastných událostí, které se v únoru seběhly. V sekci „Události“ se na předních pozicích objevil výbuch paneláku ve Frenštátě pod Radhoštěm i pád meteoritu v Čeljabinsku. Uživatelé zaujala i zvláštní událost v Brazílii, kde začali z nebe padat pavouci druhu snovačka pospolitá.
Seznam skokanů českého internetu odráží události a skutečnosti, o které se česká veřejnost v únoru nejvíce zajímala. Kromě toho z nich ale lze vyčíst i to, že se lidé již nyní začínají připravovat na léto. Odhadnout to lze z kategorie „Ostatní“, kde se na první příčce umístila Atkinsonova dieta. V Seznamu skokanů českého internetu najdeme i místa, kde se budou české krásky v plavkách ukazovat. Na druhém místě ve stejné kategorii se totiž umístil dotaz „Šalamounovy ostrovy“ a hned za nimi „Zanzibar“.

Novinky.cz
Role jedince v historii je velmi vrtkavá. Dlouho to vypadalo, že se Oscar Pistorius zapíše do dějin jako významný paralympik, který startoval i na olympijských hrách, ale během jednoho večera se vše změnilo. Článek o Pistoriově zastřelení vlastní přítelkyně se stal na Novinky.cz v únoru nejčtenějším. Mezi videy mělo nejvíce přehrání to, na němž je zachycen meteorický roj nad Uralem.

Sport.cz

Únor byl plný sportovních událostí, v nichž mohli být Češi hrdí na své krajany. Čtenáře Sport.cz zaujal nejvíce fantastický zápas naší daviscupové čtyřhry, který trval více než sedm hodin. Zároveň si našlo velkou oblibu video, v němž se rozhodčí v ruské nižší hokejové soutěži popral s hráčem.

     
Super.cz
Když začínají dětští herci hrát v seriálu, jsou většinou mladí a roztomilí. Seriály ale mohou trvat několik let, jako je tomu třeba u seriálu Ulice, a tito aktéři dospějí a zcela se promění. Článek, v němž bylo shrnuto dospívání Patricie Solaříkové právě ze seriálu Ulice, se stal na Super.cz za minulý měsíc nejčtenějším. Mezi videi dominovala Ewa Farna se svými rozvlněnými boky v porotě soutěže SuperStar.

Stream.cz

Nejpřehrávanějším pořadem na Stream.cz se stal díl pořadu Filmové maličkosti, který představil kontroverzní snímek Saló aneb 120 dní sodomy. Jak vidno, i více než 35 let po premiéře budí tento film emoce.

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:“Normální tabulka“; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:““; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:“Calibri“,“sans-serif“;} Marek DobrýMartin PeckaMichal SedláčekJakub Šumanský
Marek, Martin, Michal a Kuba

Sdílet na sítích